Kjøpe bil? Her finner du bilforhandler Gjøvik

Går du med planer å kjøpe ny bil? Nederst på denne siden får du en oversikt som gjør det enkelt å finne bilforhandler Gjøvik og i nærliggende områder.

Vurderer du å kjøpe ny bil og kanskje ønsker å bytte inn den gamle. Denne siden er laget for at du enkelt skal få oversikt over bilforhandlere i Gjøvik og omegn, slik at du vet hva du har å velge mellom.

Tryggest å kjøpe bil av en bilforhandler

Bilforhandler Gjøvik, illustrert med speedometerMange velger å kjøpe bruktbil av private, i den tro at det skal være økonomisk smart. Det kan det naturligvis også være, hvis du gjør et godt kjøp og det ikke byr på utfordringer i etterkant.

Det å handle fra en bilforhandler har helt klart også sine fordeler.

Det gir deg som kjøper en større sikkerhet. Bilene har ofte gjennomgått servicer og kontroller, du kan få garanti på kjøpet og det er kanskje lettere å klage i ettertid hvis noe går galt.

Billån, leasing og finansiering av bil

Det er også slik at mange forhandlere har gode finansieringsmuligheter for bilen. Mange som kjøper bil er avhengig av billån og da kan det være lurt å sjekke alternativer til sin egen bank.

Bilforhandlerne kan som oftest tilby billån som er forhandlet frem gjennom forhandlerkjeder eller også av bilmerker. Det er også muligheter for leasing av bilen, hvis du foretrekker dette.

Se også: NAF – slik gjør du et trygt bilkjøp

Innbytte av gammel bil

Du ønsker å kjøpe ny bil, men hva gjør du med den gamle? Ja, du kan gå ut på markedet å selge den privat. Innbytte ved kjøp av ny bil hos en forhandler, er ofte en enkel løsning. Forhandlerne vil gjerne selge deg den nye bilen og kan kanskje gi deg en god pris på den gamle.

Se også:
Andre innen bil og motor i Gjøvik
Bilverksted i Gjøvik

Finn en bilforhandler i Gjøvik:

Hagen Bil AS

Hagen Bil AS er en frittstående importør av nyere brukte biler, som holder til i Hunndalen, Gjøvik. De ble etablert i 1983, har i dag 12 ansatte, og driver i tillegg et EU-godkjent verksted.

Bertel O. Steen Gjøvik

Bertel O. Steen Gjøvik i Hunndalen selger nye og brukte Mercedes-Benz person-, vare- og lastebil, smat buss, i tillegg til nye og brukte Peugeot person- og varebiler. De tilbyr komplett verksted, delesalg og dekkhotell.

Gustavsen Bil AS

Gustavsen Bil er en populær bilforhandler på Gjøvik som forhandler merkene Ford, Suzuki og Isuzu. Har også merkeverksted, karosseriverksted og forhandler dekk, deler og annet tilbehør.

DTE Systems AS

DTE Systems AS i Gjøvik har et stort utvalg av importerte, nyere Mercedes-Benz, fortrinnsvis E-klasse. I tillegg tilbyr de optimalisering av motorer - Chiptuning / PedalBox

Finn andre bedrifter innen bil og motor i Gjøvik