Finn og velg riktig bilverksted Gjøvik

Nederst på denne siden får du en oversikt som enkelt hjelper deg å finne bilverksted Gjøvik, slik at du kan velge den som passer deg.

Denne siden er laget for du enkelt skal finne og velge riktig bilverksted Gjøvik. Være seg at du skal reparere, vedlikeholde eller ta kontroller av bilen, så er det alltid greit å ha valgmuligheter. Slik gjør du det valget som blir riktig for deg.

Merkeuavhengige- eller merkeverksted?

Bilverksted Gjøvik, illustrasjonMens noen bilverksteder i Gjøvik er merkeverksted og har spesialisert seg på et eller noen bilmerker, er andre uavhengige og kan hjelpe deg på kryss av alle/de fleste bilmerker.

Merkeverkstedene er ofte tilknyttet bilforhandlere av samme bilmerke. Mange uavhengige bilverksteder i Gjøvik er tilknyttet større landsdekkende kjeder.

Periodisk kjøretøykontroll / EU-kontroll Gjøvik

Periodisk kjøretøykontroll, også kalt EU-kontroll, er en myndighetspålagt undersøkelse av bilens tilstand. Mest vanlig er det at bilen skal kontrolleres annethvert år, men dette avhenger av blant annet bilens alder.

Alle bilverkstedene i Gjøvik som er godkjente verksted av Statens Vegvesen, kan utføre EU-kontroll på din bil. Prosessen og sjekklisten er uavhengig av verksted.

Se også: Sjekk når din bil skal Eu-kontrolleres neste gang

Bilskade, bilglass reparasjon og service av bil

Utover dette kan bilverkstedene som regel hjelpe deg med alt av reparasjoner og vedlikeholde på bilen, samt anbefalte servicer på din bil. De fleste fungerer også som forhandlere av bildeler, bilrekvisita, felger og bildekk.

Noen bilverksted tilbyr også bistand med reparasjon og bytte av bilglass, samt oppretting og billakkering ved bilskade.

Se også:
Andre innen bil og motor i Gjøvik
Bildekk i Gjøvik

Oversikt over bilverksted i Gjøvik og omegn:

DTE Systems AS

DTE Systems AS i Gjøvik har et stort utvalg av importerte, nyere Mercedes-Benz, fortrinnsvis E-klasse. I tillegg tilbyr de optimalisering av motorer - Chiptuning / PedalBox

Snertingdal Servicesenter AS

Snertingdal Servicesenter AS tilbyr alt fra bilservice, dekkhotell, salg og omlegging av dekk og felg, til utleie av biltralle og henger, salg av kjettinger og bilrekvisita, m.m. I tillegg tilbyr vi kjøp, salg og kommisjon av lette kjøretøy og lastebiler, motorsykler og traktorer.

Hunndalen Auto AS

Bilverkstedet Hunndalen Auto AS hjelper sine kunder med alt fra motor- og dekkservice, generell reparasjon av biler, olje- og filterbytte til EU-kontroll og mer.

Hagen Bil AS

Hagen Bil AS er en frittstående importør av nyere brukte biler, som holder til i Hunndalen, Gjøvik. De ble etablert i 1983, har i dag 12 ansatte, og driver i tillegg et EU-godkjent verksted.

Mjøsbil

Mjøsbil har bred kunnskap med alle kjente bilmerker og drives av dyktige fagfolk med stor kompetanse. Bedriften har 25 års erfaring med å drive bilverksted, og har idag Mekonomen-bilverksteder blant annet i Gjøvik sentrum (Mjøsbil Sentrum) og i Rambekkvegen 4 (Mjøsbil Rambekk).

Bertel O. Steen Gjøvik

Bertel O. Steen Gjøvik i Hunndalen selger nye og brukte Mercedes-Benz person-, vare- og lastebil, smat buss, i tillegg til nye og brukte Peugeot person- og varebiler. De tilbyr komplett verksted, delesalg og dekkhotell.

Kapp Bil & Karosseriverksted AS

Kapp Bil & Karosseriverksted AS tilbyr et vidt spekter av tjenester innen bil; alt fra bilskade, lakkering, bilutleie, bilglass og bilberging (24/7), til reparasjon av alle typer bilmerker, dekk og felg, el-bil og mer.

Automobilia AS

Bilverksted på Raufoss som skrur alle bilmerker, men som har spesialisert seg på Audi og Volkswagen. Hos Automobilia skal du som kunde føle deg trygg på vår kompetanse, og vi yter det ytterste av service.

Gustavsen Bil AS

Gustavsen Bil er en populær bilforhandler på Gjøvik som forhandler merkene Ford, Suzuki og Isuzu. Har også merkeverksted, karosseriverksted og forhandler dekk, deler og annet tilbehør.

Finn andre bedrifter innen bil og motor i Gjøvik