Bøker og bokhandel Gjøvik

På bunnen av denne siden har vi samlet butikker og bokhandel i Gjøvik, som gjør det enkelt for deg å finne bøker til salgs i Gjøvik.

De fleste leser, enten det er bøker, tegneserier, aviser eller magasiner – i fysisk bokform, på mobil, nettbrett eller Kindle. De siste årene har det blitt færre bokhandlere rundt i landet, og dermed noe vanskeligere å finne.

For deg som fortsatt foretrekker å lese en real innbundet bok (men også pocketbøker) håper vi at denne siden kan forenkle søket ditt etter gode bokhandlere i Gjøvik.

Skjønnlitteratur, fakta, barn og ungdom – Bøker i alle sjangere

Skjønnlitteratur og barnebøker
Illustrasjon av bokugle for bokhandel GjøvikSom andre steder i landet finner du også her i Gjøvik bokhandlere med svært bredt utvalgt av bøker, for de fleste interessefelt og aldersgrupper. Skjønnlitteratur som krim, spenning, romantikk, western, fantasy og kanskje – hvis du er heldig – litt science fiction i hyllene.

Vil du kjøpe barne- og ungdomsbøker, er det noe som sammen med krim kanskje er de mest populære bøkene. De fleste bokhandlere bugner av bøker for barn, ungdom og ung voksen.

Faglitteratur og pensumbøker
Er du derimot mer fakta- og businessinteressert vil du kunne finne biografier, selvhjelpsbøker, religion, kokebøker, kunst og annen interessant faktabasert litteratur i Gjøvik.

Skoleelever og studenter leter etter pensumlitteratur til sine respektive studieretninger. Pensumbøker kan være noe mer kinkig å få tak i direkte i bokhandlerne, men finner du bøker de mangler er det aldri vanskeligere enn at de gledelig bestiller inn alt du måtte trenge av bøker til studiene dine.

Kontorrekvisita, skoleutstyr og mer

Bokhandlere er så mye mer enn bare bøker – her er det ingen forskjell på bokhandlere i Gjøvik eller andre steder i landet. Du finner alt fra kontorrekvisita som penner, blyanter, viskelær, kladdebøker, permer og konvolutter, til skolesekk, ransel og pennal.

Morsomt er det også at de fleste bokhandlere fører helt andre typer varer, som for eksempel puslespill, leker som Lego, og filmer.

Vi håper du har nytte av vår liste med bokhandlere i Gjøvik.

Se også:
Finn andre butikker i Gjøvik

Her finner du bøker og bokhandel Gjøvik:

Norli CC-Gjøvik

Norli er en ordentlig bokhandel. Her finnes flere tusen forskjellige titler innenfor alle kategorier: skjønnlitteratur, fakta og barnebøker, samt skolebøker, fagbøker og bøker til høyere utdanning. I tillegg til bøkene finner du også produkter innen en stort spekter av andre varegrupper, fra kreative Panduroprodukter til datarekvisita og spill.

Finn andre typer butikker i Gjøvik