Budservice og budbil i Gjøvik og omegn

Her finner du en oversikt over firmaer som kjører budbil og tilbyr budtjenester i Gjøvik-regionen. For eksempel møbeltransport eller hvitevaretransport, flyttehjelp, budservice og lignende.

Det er ikke alltid Posten eller DHL kan hjelpe deg når du har behov for å sende, transportere eller flytte varer. Kanskje trenger du hjemkjøring av møbler eller hvitevarer fra en butikk i Gjøvik sentrum, eller du trenger hjelp til å transportere et mindre flyttelass fra Gjøvik til Oslo eller andre steder i landet.

Andre ganger trenger man kjapt å sende viktige brev eller dokumenter over kortere eller lenger avstander. Da er budbilfirmaer med ekspressbudbil (eller som tilbyr express budbiltjenester) gode å ha.

I disse og mange flere tilfeller er det lurt å kontakte et profesjonelt budfirma i Gjøvik, som på kort tid kan stille opp å hjelpe deg med pakketransport, flytteservice eller expressbudbil.

Se også egen oversikt over bedrifter som tilbyr transport av større varer og produkter. Kranbil, maskintransport m.m.

Budtjenester og pakketransport Gjøvik

Budservice & Budbil Gjøvik, illustrert med transportbilikon

Profesjonelle budfirma som tilbyr budservice vil ofte på kort varsel kunne stille opp for å frakte pakker, hente og levere møbler og hvitevarer fra butikk og hjem til deg. Da kan du være trygg på at de tar godt vare på godset, og at de har gode rutiner for varsom behandling av sakene.

Eksempler på varer en budbringer i Gjøvik kan transportere for deg:

  • Komfyr, oppvaskmaskin
  • Kjøleskap, fryser
  • Sofa, bokhyller, spisebord
  • Vaskemaskin, tørketrommel
  • Senger, klesskap
  • Skrivebord og kontorstoler
  • Juletrær
  • Campingvogner, hengere
  • og mye mer …

Varetransport og flytteservice

Ofte vil et transportfirma med stor nok budbil kunne hjelpe deg med flyttelass – med mindre det er altfor stort, i så fall er det bedre å leie inn et skikkelig flyttebyrå med større kapasitet. Men er det snakk flyttehjelp av mindre volum, for eksempel for en student som skifter hybel i Gjøvik eller Oppland, så er en budservicetilbyder med en grei budbil bra nok.

Se også:
B2B-bedrifter / Proffmarkedet i Gjøvik

Disse kan hjelpe deg med budbil og budtjenester i Gjøvik og omegn:

Linnes Varetaxi

Ekspresstransportfirmaet Linnes Varetaxi kjører og leverer varer og gods. Vi har ingen bestemte ruter, og kjører derfor akkurat dit du trenger, når du trenger det! Ta kontakt her.

Bjørn Tore Larsen Transport

Bjørn Tore Larsen Transport spesialiserer seg på transport- og budtjenester. De har stort fokus på nær kommunikasjon med kundene, og tilbyr både privatpersoner og bedrifter et langsiktig og effektivt transporttilbud.

Skoglund Transport

Skoglund Transport er et gods- og fraktselskap som flytter, leverer og henter av store og små pakker, varer og lass. Budbiltjenester, ekspressoppdrag, flytting, Møbel- og hvitevaretransport, tilhengerutleie og mer.

Finn andre bedrifter innen proffmarkedet i Gjøvik