Bygge hus og ferdighus Gjøvik

Hvis du planlegger å bygge hus i Gjøvik og omegn, så har du kommet til rett sted. Nederst på denne siden har vi samlet lokale tømrere/byggmestere, husleverandører, husprodusenter og aktører som tilbyr ferdighus.

Skal du bygge hus i Gjøvik, eller ønsker å benytte deg av bedrifter som kan tilby små eller store ferdighus, funkishus, eller kanskje du ønsker å bygge hus med utleiedel. Mulighetene er mange, og tilbudene like så. Er et billig hus det viktigste for deg? Eller bryr du deg mindre om å finne pris for å bygge hus, og fokuserer mer på at husfirma i Gjøvik som du velger for eksempel skal bygge et miljøvennlig, herskapelig hus som alltid har vært din drømmebolig?

Arkitekttegnet hus, funkishus eller ferdighus?

Planløsning for ferdighus, hvis du skal bygge hus GjøvikGjerne er kostnaden en stor faktor når man skal leie inn husbyggere. På den ene siden kan prefabrikerte hus være billigere, går kjappere å sette opp, og følger en forhåndsbestemt standard. Er målet å bygge billig hus, vil derfor dette være et alternativ å vurdere nøye.

Har du større planer og selv ønsker å delta i bestemmelsen av husets planløsning osv., så kan det være lurt å kontakte en tømrer eller et snekkerfirma med kompetansje innen faget som kan veilede deg innen prosjektering og planlegging. Eventuelt kan du ta kontakt med en arkitekt hvis du ønsker noe ekstra spesielt.

Skal du bygge i Gjøvik eller i et av områdene rundt?

Gjøvik og omegn er full av fine plasser å potensielt bygge hus på – enten det er ledige tomter hvor du trenger noen med erfaring innen tomtegraving for å hjelpe deg, eller det er ferdig klargjorte boligtomter du er på utkikk etter.

Velg ut noen av aktørene under her, og klikk for å få mer informasjon om dem. Lykke til med husbyggingen!

Se også:
Andre innen bygg og anlegg i Gjøvik
Tømrere i Gjøvik
Elektriker i Gjøvik
Rørlegger i Gjøvik
Maskinentreprenør i Gjøvik

Disse kan hjelpe deg med husbygging på Gjøvik og omegn:

Rønningen Byggtjenester

Rønningen Byggtjenester er et godkjent mersterfirma med erfarne håndverkere. De har ekte tilknytning til lokalmiljøet, prioriterer å levere godt håndverk hos alle sine kunder, samt å levere god service til avtalt tid og pris. Deres tjenester strekker seg fra alt innen nybygg, tilbygg, diverse montering, båd og våtrom, murerarbeid, tak og mye mer.

Ulsaker & Gjeile Bygg AS

Ulsaker & Gjeile Bygg AS tilbyr tjenester innen tømrerarbeid, laft, stavlaft. Lafting, nybygg og tilbygg, murerarbeid og steinlegging, restaurering, flislegging og mye mer.

Bjerkeset Bygg

Tømrerfirmaet Bjerkeset Bygg holder til i Hunndalen, Gjøvik. Selskapet har Sentral godkjenning og er totalleverandør av bygg- og tømrertjenester for private og offentlige kunder.

Norgeshus EH Bolig

Totalleverandøren Norgeshus EH Bolig bygger hus og leiligheter. De dekker alt husbyggeprosessen innebærer, fra prosjektering til håndtering av søknader og ferdigstillelse.

Landheim Bygg AS

Landheim Bygg AS er et byggmesterfirma med lang erfaring og stor kompetanse innen blant annet arkitekttegnede boliger og garasjer. Forhandler av boligkjeden Hus1 Norge

Randsfjord Bygg & Laft

Randsfjord Bygg & Laft, etablert 2008 av Rune Nybakke og Espen Våtsveen, utfører oppdrag innen hus- og hyttebygging og -lafting. De påtar seg også annet type snekkerarbeid av varierende omfang. Bedriften holder til på Dokka, men utfører oppdrag på hele Østlandet.

Mesterhus Innlandet

Mesterhus Innlandet er en sentralt godkjent totalleverandør av boliger og andre byggeoppdrag innen nybygg og rehabilitering. De arbeider innenfor sentrale deler av Vestoppland, Hamar, og holder til på Gjøvik.

Nordbohus Gjøvik AS

Nordbohus Gjøvik AS har over 30 års erfaring med bygging og salg av boliger, tomannsboliger, leiligheter og garasjer. De tilbyr en sømløs prosess fra arkitekttegnet bolig og til ferdig bygget hus.

Finn andre bedrifter innen eiendom i Gjøvik