Her finner du byggmester, tømrer og snekker Gjøvik

Nederst på denne siden får du en oversikt, som skal gjøre det enkelt å finne tømrer og snekker i Gjøvik og omegn.

Formålet med denne siden er gjøre det enklere for deg å finne en snekker i regionen. Samtidig vil du få flere valgmuligheter, slik at du kan velge den tømrerbedriften som passer dine behov best. Være seg at pris, kvalitet, referanser eller tid er det viktigste for deg.

Tømrer eller snekker?

Sag som illustrerer byggmester, tømrer og snekker GjøvikFra gammelt av var det klare skiller mellom tømrer- og snekkerarbeid. Den enkle forklaringen er at tømrerarbeid var av grøvre karakter og utendørs, mens snekkerarbeid var det som ble gjort inne. Begrepene blir også praktisert ulikt avhengig av geografi og alder.

Fag- og svennbrevet (utdannelsen) heter tømrer, men snekker er sannsynligvis den betegnelsen flest bruker likevel. Utdannelsen består ofte av 2 år med skole, 2 år som lærling og en påfølgende fagprøve, men det finnes andre muligheter for de med flere års arbeidserfaring.

Byggmestere i Gjøvik

Enkelte av bedriftene på denne siden er byggmestere og innehar mestermerket. Dette er en videreutdanning av svennebrevet, med blant annet temaene yrkesteori, markedsføring og økonomi.

Hva kan en snekker i Gjøvik hjelpe meg med?

En snekker- og tømrerbedrift i Gjøvik kan sannsynligvis hjelpe deg med et bredt spekter av arbeid med trevirke og konstruksjoner – både innvendig og utvendig.

Her vil du finne flere som kan hjelpe deg om du ønsker å bygge ny bolig, anneks, garasje eller andre bygg. Om du ønsker å bygge på den bygningsmassen du allerede har, eller vil pusse opp og renovere et eldre bygg.

Se også:
Andre innen bygg og anlegg i Gjøvik
Hjelp med Renovering og oppussing Gjøvik?
Bygge hus i Gjøvik? Disse kan hjelpe deg..
Bedrifter som tilbyr lafting i Gjøvik og omegn

Byggmestere, tømrere og snekkere i Gjøvik og omegn:

Nordbohus Gjøvik AS

Nordbohus Gjøvik AS har over 30 års erfaring med bygging og salg av boliger, tomannsboliger, leiligheter og garasjer. De tilbyr en sømløs prosess fra arkitekttegnet bolig og til ferdig bygget hus.

Randsfjord Bygg & Laft

Randsfjord Bygg & Laft, etablert 2008 av Rune Nybakke og Espen Våtsveen, utfører oppdrag innen hus- og hyttebygging og -lafting. De påtar seg også annet type snekkerarbeid av varierende omfang. Bedriften holder til på Dokka, men utfører oppdrag på hele Østlandet.

Procon Gjøvik

Procon Gjøvik har mange års erfaring, og er kjent for å være pålitelige og profesjonelle. De tilbyr tjenester innen snekkerarbeid, grunnarbeid, maling, mur, betong og tak.

LS Bygg og Service AS

LS Bygg og Service AS er et byggefirma som holder til i Hunndalen, Gjøvik. De tar små og store oppdrag innen nybygg, påbygg og tilbygg, oppussing, renovering, med mer. I tillegg har de utleie av stillas med henger.

Norgeshus EH Bolig

Totalleverandøren Norgeshus EH Bolig bygger hus og leiligheter. De dekker alt husbyggeprosessen innebærer, fra prosjektering til håndtering av søknader og ferdigstillelse.

Mesterhus Innlandet

Mesterhus Innlandet er en sentralt godkjent totalleverandør av boliger og andre byggeoppdrag innen nybygg og rehabilitering. De arbeider innenfor sentrale deler av Vestoppland, Hamar, og holder til på Gjøvik.

Rønningen Byggtjenester

Rønningen Byggtjenester er et godkjent mersterfirma med erfarne håndverkere. De har ekte tilknytning til lokalmiljøet, prioriterer å levere godt håndverk hos alle sine kunder, samt å levere god service til avtalt tid og pris. Deres tjenester strekker seg fra alt innen nybygg, tilbygg, diverse montering, båd og våtrom, murerarbeid, tak og mye mer.

Ulsaker & Gjeile Bygg AS

Ulsaker & Gjeile Bygg AS tilbyr tjenester innen tømrerarbeid, laft, stavlaft. Lafting, nybygg og tilbygg, murerarbeid og steinlegging, restaurering, flislegging og mye mer.

Ola Bergheim

Ola Bergheim er snekker/flislegger som utfører renovering av bad, boliger, mindre tilbygg, garasje, og renovering av kjøkken.

Bjerkeset Bygg

Tømrerfirmaet Bjerkeset Bygg holder til i Hunndalen, Gjøvik. Selskapet har Sentral godkjenning og er totalleverandør av bygg- og tømrertjenester for private og offentlige kunder.

Landheim Bygg AS

Landheim Bygg AS er et byggmesterfirma med lang erfaring og stor kompetanse innen blant annet arkitekttegnede boliger og garasjer. Forhandler av boligkjeden Hus1 Norge

Finn andre bedrifter innen bygg og anlegg i Gjøvik