Byggmester, tømrer og snekker Gjøvik

Her finner du byggmester, tømrer og snekker Gjøvik

Nederst på denne siden får du en oversikt, som skal gjøre det enkelt å finne tømrer og snekker i Gjøvik og omegn.

Gå til bedriftsoversikt

Formålet med denne siden er gjøre det enklere for deg å finne en snekker i regionen. Samtidig vil du få flere valgmuligheter, slik at du kan velge den tømrerbedriften som passer dine behov best. Være seg at pris, kvalitet, referanser eller tid er det viktigste for deg.

Tømrer eller snekker?

Hammer og sag som illustrerer byggmester, tømrer og snekker GjøvikFra gammelt av var det klare skiller mellom tømrer- og snekkerarbeid. Den enkle forklaringen er at tømrerarbeid var av grøvre karakter og utendørs, mens snekkerarbeid var det som ble gjort inne. Begrepene blir også praktisert ulikt avhengig av geografi og alder.

Fag- og svennbrevet (utdannelsen) heter tømrer, men snekker er sannsynligvis den betegnelsen flest bruker likevel. Utdannelsen består ofte av 2 år med skole, 2 år som lærling og en påfølgende fagprøve, men det finnes andre muligheter for de med flere års arbeidserfaring.

Byggmestere i Gjøvik

Enkelte av bedriftene på denne siden er byggmestere og innehar mestermerket. Dette er en videreutdanning av svennebrevet, med blant annet temaene yrkesteori, markedsføring og økonomi.

Hva kan en snekker i Gjøvik hjelpe meg med?

En snekker- og tømrerbedrift i Gjøvik kan sannsynligvis hjelpe deg med et bredt spekter av arbeid med trevirke og konstruksjoner – både innvendig og utvendig.

Her vil du finne flere som kan hjelpe deg om du ønsker å bygge ny bolig, anneks, garasje eller andre bygg. Om du ønsker å bygge på den bygningsmassen du allerede har, eller vil pusse opp og renovere et eldre bygg.

Se også:

Byggmestere, tømrere og snekkere i Gjøvik og omegn:

BetonmastHæhre Rotstigen

BetonmastHæhre Rotstigen er en sentralt godkjent totalleverandør av boliger og andre byggeoppdrag innen nybygg og rehabilitering. De arbeider innenfor sentrale deler av Vestoppland, Hamar, og holder til på Gjøvik.

Randsfjord Bygg & Laft

Randsfjord Bygg & Laft, etablert 2008 av Rune Nybakke og Espen Våtsveen, utfører oppdrag innen hus- og hyttebygging og -lafting. De påtar seg også annet type snekkerarbeid av varierende omfang. Bedriften holder til på Dokka, men utfører oppdrag på hele Østlandet.

Ulsaker & Gjeile Bygg AS

Ulsaker & Gjeile Bygg AS tilbyr tjenester innen tømrerarbeid, laft, stavlaft. Lafting, nybygg og tilbygg, murerarbeid og steinlegging, restaurering, flislegging og mye mer.

Landheim Bygg AS

Landheim Bygg AS er et byggmesterfirma med lang erfaring og stor kompetanse innen blant annet arkitekttegnede boliger og garasjer. Forhandler av boligkjeden Hus1 Norge

Ola Bergheim

Ola Bergheim er snekker/flislegger som utfører renovering av bad, boliger, mindre tilbygg, garasje, og renovering av kjøkken.

Procon Gjøvik

Procon Gjøvik har mange års erfaring, og er kjent for å være pålitelige og profesjonelle. De tilbyr tjenester innen snekkerarbeid, grunnarbeid, maling, mur, betong og tak.

Rønningen Byggtjenester

Rønningen Byggtjenester er et godkjent mersterfirma med erfarne håndverkere. De har ekte tilknytning til lokalmiljøet, prioriterer å levere godt håndverk hos alle sine kunder, samt å levere god service til avtalt tid og pris. Deres tjenester strekker seg fra alt innen nybygg, tilbygg, diverse montering, båd og våtrom, murerarbeid, tak og mye mer.

Holte Bygg AS

Holte Bygg AS, stiftet av Oddbjørn Holte i 2006, utfører alt av tilbygg, restaurering, uavhengig kontroller samt oppføring av små bygg. Deres kunnskap sørger for en sikkert utført jobb, og de tar oppdrag i Gjøvik og Toten.

Finn andre bedrifter innen bygg og anlegg i Gjøvik