Datahjelp og IT-support Gjøvik og omegn

Nederst på denne siden finner du aktuelle aktører i IT-bransjen i Gjøvik som kan hjelpe deg med å fikse dataproblemer til PC, Mac, Android / iOS, internett, servere, backup av filer, bilder og lignende dataservice- og IT-tjenester.

Bor du i Gjøvik-regionen og trenger hjelp til dataproblemer, håper vi å kunne guide deg i riktig retning med datafirmaene i bunnen av denne siden.

IT-bedriftene vil kunne gi deg IT-support i Gjøvik på en rekke områder; fra store bedrifter som skal oppgradere datasystem og trenger datahjelp til å ta backup, flytte programmer og epost til nye maskiner, eller tilrettelegging av nytt utstyr. Også privatpersoner som kanskje bare trenger hjelp med treg pc, rydde opp datamaskinen, sette opp internett / servere, eller kanskje ønsker å oppgradere eller formatere pc-en sin, kan få IT-hjelp.

Lei inn dataservice til PC, Mac, Android og iPhone

Datahjelp og IT-support GjøvikFå bedrifter er så store eller spesifikt fokuserte på data at de har egen IT-avdeling. Derfor lønner det seg ofte å finne et eksternt data- eller IT-firma som kan levere IT-support til din bedrift kun i de periodene du faktisk trenger datasupport – heller enn å ha en IT-konsulent fast ansatt.

IT-support trenger ikke bare å handle om PC eller Mac (selvom disse er de vanligste), men data service for Android og iPhone viser seg også å være aktuelt fra tid til annen. Kanskje skal alle de ansatte i en avdeling bytte fra Android-drevne smarttelefoner til iPhone, og trenger et lynkurs i hvordan bruke iPhone, eller omvendt. Da gjelder det å finne riktig IT-support Gjøvik og omegn.

Data- og IT-sikkerhet i Gjøvik

I dagens samfunn, hvor datateknologi gjennomsyrer hverdagen, og internett spesielt, er det ekstremt viktig å ha fokus på internettsikkerhet.

Enten du driver en millionbedrift, er en familie som tenker på internett og sikkerhet for barn, eller om du kun er en gammel bestemor som bruker Facebook og har lært deg å betale regninger i nettbanken, så er det viktig å tette sikkerhetshull. Dette gjelder både PC- og Mac-brukere.

Små endringer i hvordan du bruker internett kan øke nettsikkerheten betraktelig. Noen kjappe tips:

  • Rydde opp harddisk for søppelfiler som har samlet seg opp uten at du har tenkt over det
  • Logge deg ut av epost, sosiale media, og hele maskinen når du forlater rommet
  • Finne og installere anbefalt antivirus-program
  • Ikke last ned filer fra internett som du ikke vet hva er
  • Lag vanskelige passord med både store og små bokstaver, samt forskjellige tegn, osv.

Dette er selvfølgelig bare noen få punkter. Vil du lære mer lønner det seg å lese deg opp om nettsikkerhet, eller leie inn en data- eller IT-bedrift fra lista under her som kan sende en datakonsulent som tar en skikkelig gjennomgang med deg.

Se også:

Bedrifter som tilbyr datahjelp og IT-support i Gjøvik og omegn:

Innhold kommer..

Finn andre B2B-bedrifter i Gjøvik