Dyrebutikk Gjøvik

Dyrebutikk Gjøvik

Nederst på denne bransjesiden har vi satt opp en oversikt over aktuelle dyrebutikker i Gjøvik, eller eventuelt andre butikker hvor du kan kjøpe dyremat og utstyr til dyr.

Gå til bedriftsoversikt

Veldig mange mennesker elsker kjæledyr. Spesielt populære er hund og katt, med kanin, fugl (undulat, nymfeparakitt, sebrafinker) og diverse andre gnagere som marsvin og rotter i diltende etter. Fisk er en hel kategori for seg selv.

Nå som en god del reptiler og slanger har blitt lovlig, så er det også mange av det reptilinteresserte folket som dukker opp fra de tusen hjem.

Kjæledyr og andre dyr til forskjellige formål

Dyr til kos og sosialt samvær
Dyrebutikk Gjøvik, ikonFor det fleste som har dyr er det viktig å ha dyr det går an å kose og leke med, som hund, katt kanin og marsvin. For andre er det viktigere at de er veldig sosiale, lager lyd og er spretne som for eksempel undulat og dvergpapegøye (hunder er åpenbart også en del av «den veldig sosiale» kategorien).

Disse dyrene fungerer også godt til å lære barn å ta ansvar for andre enn seg selv – fungerer dog best med tilstedeværende foreldre som sørger for at dyret ikke glemmes!

Dyr og utstyr som hobby
Andre igjen liker å ha dyr hvor det følger med en del ekstra ting å ta hensyn til.

Eksempelvis de som har en interesse for fisk syns gjerne også det er spennende å jobbe med byggingen / dekoreringen av akvarium, oppsett av vannpumpe og lysrør, osv., slik at de lager en liten verden bak glasset som fisken kan leve sitt liv i.

Det samme gjelder også for krypdyrentusiastene, som gløder like sterkt for bygging av et skikkelig terrarium i alle dets variasjoner, med levende planter, greiner, stein og sand, samt korrekt lys og temperatur for reptilene / slangene som skal bo der.

Noen er også så glad i dyr at de velger å jobbe profesjonelt med dyr, for eksempel som veterinær.

Varierende utvalg dyr og produkter

Hvilke spesifikke dyr og dyreprodukter den enkelte dyrebutikk i Gjøvik fører, varierer fra sted til sted. Det er derfor lurt å kikke innom de vi har listet opp under her for å få et innblikk hvilke fokusområder de har.

Eventuelt er butikkene sikkert bare glad for å hjelpe deg med tips om dyrehold, og råd til hvor du kan få tak i dyr de ikke har inne.

Se også:

Oversikt over dyrebutikker i Gjøvik:

Innhold kommer..

Finn andre typer butikker i Gjøvik