Finn og velg elektriker Gjøvik og omegn

Denne oversikt gjør det enkelt å finne elektriker i Gjøvik og nærliggende områder, slik at du enkelt kan finne den som passer dine behov best. 

Når du har funnet denne siden er du sannsynligvis på leting etter en elektriker i Gjøvik og omegn. Med denne oversikt ønsker vi å gjøre det enklere å finne frem, samt gi flere valgmuligheter slik at du kan velg riktig elektriker for deg.

Hva gjør en elektriker i Gjøvik

Elektriker Gjøvik, illustrert med lynI likhet med andre steder, så kan en elektriker i Gjøvik hjelpe deg med installering, oppgradering, vedlikehold og reparasjoner av elektriske anlegg.
Det er strenge regler for å utføre elektriske installasjoner og arbeid, så her er du pålagt å benytte en fagmann med papirer/utdannelse.

Utdannelse som elektriker

Utdannelsen for å bli elektriker strekker seg over 2 år med skole og 2,5 år med arbeidserfaring, før man kan ta fagprøve og få fagbrev. I tillegg velger flere å videreutdanne seg, blant annet for å kunne starte opp egen virksomhet.

Tilknytning til større elektrikerkjeder

De fleste elektrikerne i Gjøvik er tilknyttet større landsdekkende kjeder. Slik får de bedre innkjøpspriser på elektriske artikler du som kunde skal kjøpe, i tillegg til at kjedene kan bidra til kompetanseheving og gjør det lettere å følge med på ny trender, lover og regler m.m.

Se også:

Se også:
Andre innen bygg og anlegg i Gjøvik
Hjelp med Renovering og oppussing Gjøvik?
Bygge hus i Gjøvik? Disse kan hjelpe deg..
Forhandlere / installatører av varmepumpe Gjøvik

Oversikt over elektrikere Gjøvik og omegn:

GS Elektro Gjøvik AS

GS Elektro Gjøvik AS utfører alt innen elektriske installasjoner i boliger, næringsbygg, landbruk og industri. Vårt overordnede mål er å levere feilfrie anlegg med tanke på personsikkerhet og utstyr.

Bakke El-Installasjon AS

Bakke El-installasjon AS er en registrert el-installasjonsbedrift i Gjøvik. Bedriften har 25 ansatte og utfører alle typer elektriske installasjoner, i de fleste typer bygg.

Elektro 1 AS

ELEKTRO 1 AS er et frittstående elektrikerfirma med kontor og lager på Raufoss. Vi utfører alle typer elektriske installasjoner i Gjøvik, Toten, Land og Valdres. Har også en lift til utleie.

Sentrum Installasjon

Det eldste elektroinstallatørfirmaet i Gjøvik, Sentrum Installasjon, ble etablert i 1958. Med deres totalt 14 ansatte og lange fartstid i bransjen, har de bred erfaring på alt innen sterk- og svakstrømsinstallasjoner.

Sveum & Sveen Elektro AS

Sveum og Sveen Elektro AS i Gjøvik er en totalentreprise av oppdrag i mindre skala, og tilbyr ellers alt innen tradisjonell elektroinstallasjon; fra el-sjekk, etterkontroll, serviceoppdrag og rehabilitering av eldre boliger, m.m. De holder til i Gjøvik, men tar også oppdrag på Toten, Snertingdal, Biri, osv.

Din Elektriker Toten

Din Elektriker Toten, etablert i 2004, består av 12 serviceinnstilte, fleksible ansatte, og er alltid tilgjengelige med døgnvakt. Firmaet tilbyr et vidt spekter av tjenester innen elektrikertjenester, ENØK, multimedia, alarmer og automasjon.

Elektro Partner AS

Elektro Partner AS er et EL-installasjonsfirma på Gjøvik som utfører alle type installasjoner. En liten bedrift på fem ansatte som satser på kvalitet fremfor kvantitet.

Finn andre bedrifter innen bygg og anlegg i Gjøvik