Elektriker Gjøvik

Finn og velg elektriker Gjøvik og omegn

Denne oversikt gjør det enkelt å finne elektriker i Gjøvik og nærliggende områder, slik at du enkelt kan finne den som passer dine behov best. 

Når du har funnet denne siden er du sannsynligvis på leting etter en elektriker i Gjøvik og omegn. Med denne oversikt ønsker vi å gjøre det enklere å finne frem, samt gi flere valgmuligheter slik at du kan velg riktig elektriker for deg.

Hva gjør en elektriker i Gjøvik

Elektriker Gjøvik, illustrert med lynI likhet med andre steder, så kan en elektriker i Gjøvik hjelpe deg med installering, oppgradering, vedlikehold og reparasjoner av elektriske anlegg.
Det er strenge regler for å utføre elektriske installasjoner og arbeid, så her er du pålagt å benytte en fagmann med papirer/utdannelse.

Utdannelse som elektriker

Utdannelsen for å bli elektriker strekker seg over 2 år med skole og 2,5 år med arbeidserfaring, før man kan ta fagprøve og få fagbrev. I tillegg velger flere å videreutdanne seg, blant annet for å kunne starte opp egen virksomhet.

Tilknytning til større elektrikerkjeder

De fleste elektrikerne i Gjøvik er tilknyttet større landsdekkende kjeder. Slik får de bedre innkjøpspriser på elektriske artikler du som kunde skal kjøpe, i tillegg til at kjedene kan bidra til kompetanseheving og gjør det lettere å følge med på ny trender, lover og regler m.m.

Se også:

Se også:
Andre innen bygg og anlegg i Gjøvik
Hjelp med Renovering og oppussing Gjøvik?
Bygge hus i Gjøvik? Disse kan hjelpe deg..
Forhandlere / installatører av varmepumpe Gjøvik

Oversikt over elektrikere Gjøvik og omegn:

Elektro 1 AS

ELEKTRO 1 AS er et frittstående elektrikerfirma med kontor og lager på Raufoss. Vi utfører alle typer elektriske installasjoner i Gjøvik, Toten, Land og Valdres. Har også en lift til utleie.

Bakke El-Installasjon AS

Bakke El-installasjon AS er en registrert el-installasjonsbedrift i Gjøvik. Bedriften har 25 ansatte og utfører alle typer elektriske installasjoner, i de fleste typer bygg.

Sentrum Installasjon

Det eldste elektroinstallatørfirmaet i Gjøvik, Sentrum Installasjon, ble etablert i 1958. Med deres totalt 14 ansatte og lange fartstid i bransjen, har de bred erfaring på alt innen sterk- og svakstrømsinstallasjoner.

GS Elektro Gjøvik AS

GS Elektro Gjøvik AS utfører alt innen elektriske installasjoner i boliger, næringsbygg, landbruk og industri. Vårt overordnede mål er å levere feilfrie anlegg med tanke på personsikkerhet og utstyr.

Din Elektriker Toten

Din Elektriker Toten, etablert i 2004, består av 12 serviceinnstilte, fleksible ansatte, og er alltid tilgjengelige med døgnvakt. Firmaet tilbyr et vidt spekter av tjenester innen elektrikertjenester, ENØK, multimedia, alarmer og automasjon.

Sveum & Sveen Elektro AS

Sveum og Sveen Elektro AS i Gjøvik er en totalentreprise av oppdrag i mindre skala, og tilbyr ellers alt innen tradisjonell elektroinstallasjon; fra el-sjekk, etterkontroll, serviceoppdrag og rehabilitering av eldre boliger, m.m. De holder til i Gjøvik, men tar også oppdrag på Toten, Snertingdal, Biri, osv.

Elektro Partner AS

Elektro Partner AS er et EL-installasjonsfirma på Gjøvik som utfører alle type installasjoner. En liten bedrift på fem ansatte som satser på kvalitet fremfor kvantitet.

Finn andre bedrifter innen bygg og anlegg i Gjøvik