Kjøpe dekk Gjøvik? Her finner du forhandlerne

Nederst på denne siden vil forhandlere av dekk Gjøvik. Få en rask oversikt, slik at du gjør en riktig handel.

Denne siden er laget for at du enkelt skal finne forhandlere av dekk i Gjøvik og nærliggende områder. Når du trenger nye dekk på bilen, hengeren, lastebilen eller andre kjøretøy, vil du finne noen som kan hjelpe deg her.

Budsjett eller kvalitet, pigg eller piggfrie dekk?

Forhandlere av dekk Gjøvik, dekkhotell og omleggingMens noen sverger kun til et dekkmerke, er andre mer åpne før de skal kjøpe. Likevel bør du tenke på hva som er viktig for deg og bruksmønsteret på bilen.

Kanskje kjører du mye og er avhengig av kvalitetsdekk som er trygg og ikke bråker, eller er du kanskje er du mest opptatt av pris og ønsker et budsjettdekk?

Ved kjøp av vinterdekk blir valget fort om du skal ha pigger eller piggfrie dekk. Det er vel liten tvil om at pigger har sine fordeler på is, mens piggfrie kan være vel så bra på snøføre.

Dimensjoner og størrelser på dekkene er som oftest bestemt av felgene du allerede har.

Er du usikker på du trenger og ønsker, så kan de som driver med dekksalg god kunnskap og er der for å hjelpe deg.

Vinterdekk og sommerdekk

Som alle vet er dekk og bildekk sesongavhengig, så sant du ikke benytter helårsdekk. Fra første helgen etter påske og til 31.oktober er det ikke lov å kjøre med piggdekk, men som Statens Vegvesen påpeker: «Du kan bruke piggdekk og kjetting utenom disse datoene dersom føret krever det.» Med andre ord – bruk sunn fornuft.

Se også: Statens Vegvesen – krav til mønsterdybde i bildekk

Omlegging av dekk, dekkhotell og reparasjoner av dekk og felg.

De fleste aktørene som tilbyr dekksalg kan også hjelpe deg omlegging. Bytte ut gamle dekk med nye, eller bytte fra sommer- til vinterhjul.

Mange tilbyr også dekkhotell, hvor de lagrer dekkene dine frem til neste sesong. Du sparer plass i garasjen og kan være trygg på at dekkene lagres på riktige betingelser.

Enkelte har også utstyr til å utføre reparasjoner på dekk eller felg.

Se også:
Bedrifter innen bil og motor i Gjøvik
Bilverksted i Gjøvik

Oversikt over forhandlere av dekk i Gjøvik og omegn:

Snertingdal Servicesenter AS

Snertingdal Servicesenter AS tilbyr alt fra bilservice, dekkhotell, salg og omlegging av dekk og felg, til utleie av biltralle og henger, salg av kjettinger og bilrekvisita, m.m. I tillegg tilbyr vi kjøp, salg og kommisjon av lette kjøretøy og lastebiler, motorsykler og traktorer.

Gustavsen Bil AS

Gustavsen Bil er en populær bilforhandler på Gjøvik som forhandler merkene Ford, Suzuki og Isuzu. Har også merkeverksted, karosseriverksted og forhandler dekk, deler og annet tilbehør.

Hunndalen Auto AS

Bilverkstedet Hunndalen Auto AS hjelper sine kunder med alt fra motor- og dekkservice, generell reparasjon av biler, olje- og filterbytte til EU-kontroll og mer.

Automobilia AS

Bilverksted på Raufoss som skrur alle bilmerker, men som har spesialisert seg på Audi og Volkswagen. Hos Automobilia skal du som kunde føle deg trygg på vår kompetanse, og vi yter det ytterste av service.

Dekk og Felg AS

Dekk og Felg AS på Kallerud forhandler dekk og felg, olje og bilrekvisita, tilhengere og gass. Samt tjenester som oljeskift, reparasjoner av dekk og tilhengere, dekkhotell m.fl.

Kapp Bil & Karosseriverksted AS

Kapp Bil & Karosseriverksted AS tilbyr et vidt spekter av tjenester innen bil; alt fra bilskade, lakkering, bilutleie, bilglass og bilberging (24/7), til reparasjon av alle typer bilmerker, dekk og felg, el-bil og mer.

Bertel O. Steen Gjøvik

Bertel O. Steen Gjøvik i Hunndalen selger nye og brukte Mercedes-Benz person-, vare- og lastebil, smat buss, i tillegg til nye og brukte Peugeot person- og varebiler. De tilbyr komplett verksted, delesalg og dekkhotell.

Dekk1 Gjøvik

Dekk1 Gjøvik har et stort utvalg av dekk og felg, til de fleste biler. Her kan du ha dekkene dine på dekkhotellet, og de utfører en rekke enklere serviceoppdrag.

Finn andre bedrifter innen bil og motor i Gjøvik