Her finner du frisør Gjøvik

Leter du etter et sted å klippe deg? Nederst på denne siden får du en oversikt som hjelper deg å finne frisør i Gjøvik og nærliggende områder.

Dame eller mann, ung eller gammel. I blant må håret få seg en behandling.

Mens noen klipper seg kun når det er høyst nødvendig, så er det andre som går til frisør ganske ofte. For noen er det viktigst å få kortere hår, mens andre vil friske opp i farge og kanskje stusse vipper og bryn.

Både dame- og herrefrisører i Gjøvik

Finn frisør Gjøvik - illustrert med hårklippeikonEnkelte frisørsalonger i Gjøvik har spesialisert seg som damefrisør eller herrefrisør, mens andre har begge kjønn i alle aldre som kunder. Enkelte salonger har mange stoler og frisører, mens andre driver salong alene.

Foruten klipp og vask, kan tilbudene variere litt fra sted til sted. Et eksempel kan være hair extensions (hårforlengelse).

Hårprodukter forhandles av salongene

De fleste frisørene i Gjøvik forhandler hårprodukter, men leverandører og merker kan variere fra sted til sted. Ofte er valgmuligheter og kvalitet bedre enn i f.eks. en dagligvarebutikk.

Shampo, balsam, hårkurer og hårvoks er eksempler på hårprodukter som selges, men enkelt har også rettetang, barbermaskiner og annet utstyr til salgs.

Frisører som tilbyr styling

En del frisører tilbyr også hår-styling til spesielle begivenheter som bryllup.

Det begynner gjerne med en prøvetime, hvor kunde og frisør blir enig om hvordan håret skal styles. På den store dagen møter du opp i salongen, eller så vil kanskje frisøren møte deg på et egnet sted i nærheten av bryllupet.

Se også:
Andre innen skjønnhet og velvære i Gjøvik

Frisørsalonger og frisører i Gjøvik og omegn:

Hair Frisør

Hair Frisør ligger i Gjøvik sentrum. Hver frisør har hvert sitt kompetansefelt, i tillegg har alle gode ferdigheter innenfor klipp, form og farge.

Finn andre aktører innen skjønnhet og velvære i Gjøvik