Her finner du kafé og kaffebar Gjøvik

Skal du ut å møte enn venn, men usikker på hvor? Oversikten nederst på siden hjelper deg med å finne en kafé eller kaffebar Gjøvik.

Det å møte andre over en kaffe har vært tradisjon i Norge i lange tider. Tidligere var møtestedet i større grad hjemme hos en av personene, mens mange i dag velger å møtes på en kafé eller kaffebar i Gjøvik.

På mange måter har det å gå på kaffebar blitt moderne, selv for unge personer som ikke nødvendigvis er så glad i kaffe. Utvalget, med blant annet mange typer kaffe, gjør at man finner noe de fleste vil like.

Kaffebar eller kafé?

Kaffemaskin illustrerer kafé og kaffebar GjøvikVi skal ikke påberope oss noen ekspertrolle på temaet, men har forsøkt å se på hva som skiller en kaffebar og en kafé i Gjøvik.

Begge egner seg godt til sosiale sammenkomster, men de varier en del etter hva som tilbys. Mens du i en kaffebar har utallige typer kaffe å velge mellom, kan du i en kafé få et bredere tilbud innen mat (ifølge Wikipedia er en kafé en mellomting mellom en restaurant og bar).

Se også:
Andre innen mat og drikke i Gjøvik

Finn kafé og kaffebar Gjøvik:

DNT Osbakken

På DNT Osbakken er mulighetene mange: Selskaper, catering, restaurant, kafé, overnatting, kano og fisking, samt andre arrangementer.

Café Kaffka

Cafe Kaffka har et stort utvalg i kaker og varme lunsjretter. På menyen står blant annet Indonesisk lunsj og middag. I tillegg til en hyggelig matopplevelse, så arrangerer vi konserter hver uke.

Drengestua kafe

Drengestua kafe er en koselig liten kafe som ligger i idylliske omgivelser på Gjøvik gård. Menyen består av kaffe, kaker, rundstykker og enkle matretter.

Finn andre aktører innen mat og drikke i Gjøvik