Klesbutikk Gjøvik – Klær til dame, herre og barn

På bunnen av denne siden finner du firmaprofiler til aktuelle klesbutikker Gjøvik. Leter du etter dameklær, herreklær eller barneklær, ta en titt på butikkene og finn ut hvilke som passer for deg.

Det finnes mange klesbutikker i Gjøvik og omegn, men ikke alle butikkene passer for alle kunder. Det kan derfor være lurt å orientere seg om klesbutikkene på nett først, før man begir seg ut på shopping i Gjøvik sentrum eller andre områder i nærheten.

Lokale klesbutikker i Gjøvik, og store kjeder

Her finner du klær og klesbutikk Gjøvik, illustrert med en kleshengerSom andre steder i landet skiller også klesbutikkene i Gjøvik seg fra hverandre når det kommer til vareutvalg og hvilket fokus de har på klærne som selges.

Noen har hovedfokus på å følge siste mote til kvinner og jenter, mens andre satser på herreklær, dress og sportsklær (se for øvrig seksjonen om sportsbutikker i Gjøvik hvis du er ute etter sportsklær og -utstyr).

Satsingsområdet avhenger gjerne av hvorvidt klesbutikken er en del av en kjede, som for eksempel H&M eller Cubus, eller om det er en uavhengig butikk som selv bestemmer hvilke klesvarer de ønsker å fylle hyllene med.

I de lokaleide klesbutikkene er det derfor ofte mulig å finne mer unike klær som ikke er å få tak i så mange andre steder.

Dameklær, herreklær, barneklær – eller alle tre?

I tillegg til hvorvidt den enkelte klesbutikk satser på å følge moten eller går sin egen vei, så vil den også ha et større eller mindre fokus på han, hun eller barn. De kan spesialisere seg på klær til kvinner, finklær til menn, eller barneklær til småbarn, spedbarn og unge barn.

Klestilbehør og accessories

Spesielt for mange jenter, kvinner og damer er ekstratilbehør til klær av interesse.

Det kan være snakk om smykker, armbånd, ringer og øredobber, samt skjerf, sjal, vesker og annet som de bruker til å komplementere klesdrakten sin. Mange klesbutikker fører derfor ofte et større eller mindre utvalg klestilbehør og accessorier.

Finn klesbutikkene du leter etter her, og ta kontakt med dem hvis du er usikker på om de har klærne du er på utkikk etter.

Se også:
Andre butikker i Gjøvik

Her finner du klær og klesbutikker i Gjøvik og omegn:

VIC Backe

Klesbutikken VIC Backe i Gjøvik holder til i Storgata 2 A. Der finner du en blanding av klassiske, tidløse plagg og trendy, tidsriktige antrekk til både dame og herre.

Finn andre butikker i Gjøvik