Oversikt over kurs-, møte- og konferanselokaler i Gjøvik

Nederst på denne siden finner du en oversikt over aktører som er til hjelp hvis du ønsker å leie kurslokaler eller møterom til firmaarrangementer, selskaper o.l. i Gjøvik og omegn. 

Er du i ferd med å planlegge et firmaarrangement, eller sette opp et kurs og trenger kurslokaler i Gjøvik? Kanskje skal bedriften din tvert imot ta seg en velfortjent pause, og dere vil leie selskapslokaler i Gjøvikregionen?

Om det gjelder festlokale til julebord eller bryllup, eller enkel overnatting og utleielokaler til business- og kursvirksomhet – hva det enn gjelder så kan du kontakte en av de lokale aktørene i bunnen av denne siden og finne ut hvilke som best kan hjelpe deg.

Benytt lokalkjente Gjøvik-aktører for skreddersydde opplegg

Illustrasjon for kurslokaler, møtelokaler og konferanselokaler GjøvikMange forskjellige deler må settes sammen når man skal arrangere en stor event med kanskje flere hundre mennesker på ett sted. Ikke bare trenger man soveplasser, lokaler og kursholdere / foredragsholdere, men transport til og fra begivenheten, tilhørende mat og drikke, aktiviteter relatert til arrangementets tema og mer må ofte bestilles og koordineres.

Da er det bra at mange bedrifter spesialiserer seg på å tilby skreddersydde opplegg som inkluderer aktiviteter, mat, drikke og diverse utstyr du måtte trenge underveis. Og kan de ikke tilby hele pakka, så har de garantert ideer om hvem du kan kontakte for å ordne det du måtte mangle.

Catering og hotell i Gjøvik – Det lille ekstra til arrangementet ditt

I tillegg til utleiere av selskapslokaler og møterom i Gjøvik, vil det også være aktuelt å kontakte firmaer innen catering for matservering, samt se an de tilgjengelige hotellene i nærheten av kursområdet.

Slik sikrer dere at de oppmøtte deltakerne får næring underveis, og et sted å hvile hodet på slutten av et vellykket kurs eller konferanse.

Se også:
Andre innen proffmarkedet i Gjøvik
Selskapslokaler i Gjøvik
Catering i Gjøvik

Her finner du kurs-, møte- og konferanselokaler i Gjøvik:

Egon Gjøvik

Egon Gjøvik finner du i forbindelse med Grand Hotel i Jernbanegata, med 240 sitteplasser inne og en stor uteservering med 110 sitteplasser. Vår meny inneholder nesten 100 retter.

Kastad Gård

Kastad Gård ligger flott til med utsikt over Mjøsa og kan, med historien til Braastad Cognac, tilby en flott opplevelse til besøkende. Selskap eller konferanse, kombinert med en unik matopplevelse.

Sillongen Toten Hotel

Hotellets velrenommert restaurant er populær, også for andre enn hotellgjestene. Hjelper deg å arrangere selskap, kurs og konferanser, med alt av utstyr og en rekke nærliggende aktivitetsmuligheter (som bl.a. Golf)

Finn andre bedrifter innen proffmarkedet i Gjøvik