Finn og velg maskinentreprenør Gjøvik

Nederst på siden får du en oversikt som skal hjelpe deg å finne maskinentreprenør Gjøvik og omegn.

Være seg at du trenger hjelp med graving og tilkjøring av grus og andre masser til boligtomten eller skal bygge ny vei, så vil du finne hjelp på denne siden.

Denne siden er laget for at du enkelt skal finne maskinentreprenører i Gjøvik. Når du i tillegg har flere valgmuligheter, vil du kunne velge den entreprenøren som passer deg best.

Hva gjør en maskinentreprenør i Gjøvik?

Gravemaskin for å illustrere maskinentreprenør GjøvikI likhet med andre steder i landet, så utfører en maskinentreprenør i Gjøvik ulike former for anleggsoppdrag. Enkelte bedrifter kan hjelpe deg med det meste, mens andre har spesialisert seg inn på noen områder.

Graving, massetransport, grusing, rivning, brøyting, strøing, sprenging og pigging av fjell, setter opp natursteinsmurer m.m.

Det er naturlig å kontakte en maskinentreprenør når man skal utarbeide tomter til bygg, bygging og vedlikehold av veier, rivning av eldre bygninger, legge rør for vann, avløp, strøm og fiber osv.

Variert utdannelse og kursing

Utdannelser og kurs for de som jobber innen en anleggsvirksomhet varierer mye, avhengig av personens rolle. Skal man kjøre gravemaskin og andre anleggsmaskiner, så må man minimum ha maskinførerkurs. Lastebil så må man ha minimum sertifikat klasse C. De i administrasjonen kan ha prosjektleder-, økonomi- og andre kurs. Det er også mulig å ta fagbrev som anleggsmaskinfører.

Se også:
Andre innen bygg og anlegg i Gjøvik

Oversikt over maskinentreprenører i Gjøvik:

Myrland Graveservice AS

Myrland Graveservice AS ble etablert i 1984 og holder til på Skreia i Østre Toten kommune. De utfører oppdrag hovedsakelig i Gjøvik og på Toten, men tar også jobber i Oppland, Hedmark, Oslo og Akershus.

Toten Anlegg og Transport AS

Toten Anlegg og Transport AS er en allsidig bedrift med tilholdssted i Kolbu på Østre Toten. Vi utfører alt av grave- og transportarbeid, hovedsakelig i Oppland og Hedmark.

Eriksen Traktordrift

Eriksen Traktordrift på Østre Toten utfører massetransport, graving, snøbrøyting, og andre tjenester med traktor. I tillegg tilbyr de soping og spyling både på industri- og private plasser.

Entreprenør Odd Steinar Hansen AS

Entreprenør Odd Steinar Hansen AS holder til på Raufoss. Selskapet tilbyr et vidt spekter av tjenester - alt fra tomtegraving, drenering og vann og avløp, til riving av hus, muring, etablering av veier og snørydding.

Aasbekken Maskin

Aasbekken Maskin i Hov tilbyr alt fra snøbrøyting, graving og transport, til tjenester innen hage og landbruk - som for eksempel rundballepressing, våronn, gjerding av beiter (ut- og innmark). Produserer fôr og selger rundballer og mer.

Finn andre bedrifter innen bygg og anlegg i Gjøvik