Husbyggere

Mesterhus Innlandet

Mesterhus Innlandet er en sentralt godkjent totalleverandør av boliger og andre byggeoppdrag innen nybygg og rehabilitering. De arbeider innenfor sentrale deler av Vestoppland, Hamar, og holder til på Gjøvik.

Norgeshus EH Bolig

Totalleverandøren Norgeshus EH Bolig bygger hus og leiligheter. De dekker alt husbyggeprosessen innebærer, fra prosjektering til håndtering av søknader og ferdigstillelse.

Nordbohus Gjøvik AS

Nordbohus Gjøvik AS har over 30 års erfaring med bygging og salg av boliger, tomannsboliger, leiligheter og garasjer. De tilbyr en sømløs prosess fra arkitekttegnet bolig og til ferdig bygget hus.

Bjerkeset Bygg

Tømrerfirmaet Bjerkeset Bygg holder til i Hunndalen, Gjøvik. Selskapet har Sentral godkjenning og er totalleverandør av bygg- og tømrertjenester for private og offentlige kunder.

Rønningen Byggtjenester

Rønningen Byggtjenester er et godkjent mersterfirma med erfarne håndverkere. De har ekte tilknytning til lokalmiljøet, prioriterer å levere godt håndverk hos alle sine kunder, samt å levere god service til avtalt tid og pris. Deres tjenester strekker seg fra alt innen nybygg, tilbygg, diverse montering, båd og våtrom, murerarbeid, tak og mye mer.

Randsfjord Bygg & Laft

Randsfjord Bygg & Laft, etablert 2008 av Rune Nybakke og Espen Våtsveen, utfører oppdrag innen hus- og hyttebygging og -lafting. De påtar seg også annet type snekkerarbeid av varierende omfang. Bedriften holder til på Dokka, men utfører oppdrag på hele Østlandet.

Landheim Bygg AS

Landheim Bygg AS er et byggmesterfirma med lang erfaring og stor kompetanse innen blant annet arkitekttegnede boliger og garasjer. Forhandler av boligkjeden Hus1 Norge