Gjøvik

Mesterhus Innlandet

Mesterhus Innlandet er en sentralt godkjent totalleverandør av boliger og andre byggeoppdrag innen nybygg og rehabilitering. De arbeider innenfor sentrale deler av Vestoppland, Hamar, og holder til på Gjøvik.

Nordbohus Gjøvik AS

Nordbohus Gjøvik AS har over 30 års erfaring med bygging og salg av boliger, tomannsboliger, leiligheter og garasjer. De tilbyr en sømløs prosess fra arkitekttegnet bolig og til ferdig bygget hus.

RE/MAX Heimdahl & Partnere

Eiendomsmeglerfirmaet RE/MAX Heimdahl & Partnere bistår med salg av alle typer eiendommer, hovedsakelig i Gjøvik, Toten og Land. Eiendommer som markedsføres vil fremstå med ypperste kvalitet.

Protan Entreprenør AS avd. Gjøvik

Protan Entreprenør AS avd. Gjøvik består av erfarne, fleksible taktekkere. Bedriften er totalleverandør av tjenester for tak og membraner, samt våtrom, terrasser og radonsikring. De tilbyr også ettersyn og takvedlikehold av alle typer tak.

Skoglund Transport

Skoglund Transport er et gods- og fraktselskap som flytter, leverer og henter av store og små pakker, varer og lass. Budbiltjenester, ekspressoppdrag, flytting, Møbel- og hvitevaretransport, tilhengerutleie og mer.

Pure & Original

I 75 år har Pure & Original maling blitt produsert på en autentisk måte. Kalkmaling med 100% naturlige fargepigmenter. Miljøvennlig, mineralsk og resirkulerbar kvalitetsmaling for alle overflater innendørs.

VIC Backe

Klesbutikken VIC Backe i Gjøvik holder til i Storgata 2 A. Der finner du en blanding av klassiske, tidløse plagg og trendy, tidsriktige antrekk til både dame og herre.