Hunndalen

LS Bygg og Service AS

LS Bygg og Service AS er et byggefirma som holder til i Hunndalen, Gjøvik. De tar små og store oppdrag innen nybygg, påbygg og tilbygg, oppussing, renovering, med mer. I tillegg har de utleie av stillas med henger.

Bjerkeset Bygg

Tømrerfirmaet Bjerkeset Bygg holder til i Hunndalen, Gjøvik. Selskapet har Sentral godkjenning og er totalleverandør av bygg- og tømrertjenester for private og offentlige kunder.

Hunndalen Auto AS

Bilverkstedet Hunndalen Auto AS hjelper sine kunder med alt fra motor- og dekkservice, generell reparasjon av biler, olje- og filterbytte til EU-kontroll og mer.

BilXtra Gjøvik

BilXtra Gjøvik, Hunndalen, selger bildeler og bilrekvisita av høy kvalitet, fører kjente merkevarer og er opptatt av god kundeservice og veiledning.

MS renhold AS

Renholdfirmaet MS renhold AS i Gjøvik leverer profesjonelt renhold for både privatfolk og bedrifter, samt malertjenester både inne og ute. De har stort fokus på høykvalitetsarbeid og spesialtilpassete løsninger for sine kunder.

Horisont Miljøpark

Horisont Miljøpark IKS er et interkommunalt selskap som er ansvarlig husholdningsrenovasjon i eierkommunene Gjøvik, Østre / Vestre Toten og Søndre / Nordre Land. Selskapets administrasjon, miljøstasjon og hovedanlegg er lokalisert i Dalborgmarka. I tillegg til dette er det etablert miljøstasjoner i alle kommuner.

Metallco Oppland AS

Metallco Oppland AS, tidligere AS Oppland Metall, tar imot jern, metall, EE-avfall, har containerutleie, bilopphuggeri, og mye mer. I tilllegg har de konkurransedyktige priser på brukte deler til maskiner og lastebil/buss, samt leverer ferdigkappet, bøyd bruksjern og armering til sine kunder.