Project Description

Badeland Gjestegård på Raufoss

Badeland Gjestegård på Raufoss

Badeland Gjestegård på Raufoss har utleie av 46 rom, selskapslokaler for 20-90 personer, restaurant og tilbyr catering.

Vi holder til 2 min fra Raufoss sentrum, vegg i vegg med Totenbadet, kun 10 minutter fra Gjøvik sentrum.

Overnatting

Bilder fra Badeland Gjestegård, hotell ved Toten BadelandVåre 46 rom er fordelt på forskjellige kategorier. Alt fra enkelt rom, dobbelt rom til familierom med plass opp til 5 personer.

Alle rom har egen TV, samt eget bad med dusj og WC.

Bar & restaurant

I vår bar og restaurant ønsker vi å tilby våre gjester det beste av mat og service. I baren kan du kose deg med en kaffe og kanskje ”noko attått»; et glass vin eller en drink før middag. Vi tilbyr bar med alle rettigheter og hyggelig betjening. Baren er oppe til klokken 24:00 på hverdager og 02:00 i helgene.

Restauranten er åpen alle dager mellom klokken 17:00 og 21:00, men merk at på enkelte dager kan det være lurt å bestille bord. Her kan vi by på mange forskjellige retter

Selskap, kurs eller konferanse

Har du en begivenhet som skal markeres er Badeland Gjestegård det perfekte sted. Vi dekker opp og serverer fra meny og buffet.

Badeland Gjestegård egner seg utmerket til forskjellige arrangementer som markeringer, selskap og festlige anledninger. Festsalen i hovedbygningen tar opp til 100 personer og har alt av nødvendig utstyr, også mulighet for nett-tilkobling og bildefremvisning. Nystua vår tar opp til 40 personer.

Vi har også kurs- og konferansefasiliteter med alt av utstyr, kapasitet opp til 50 personer gjør oss fullstendig forberedt på å ta imot gjestene for seminar, kurs, eller små og store møter. Her finner man roen og kan konsentrere seg om å gjennomføre et godt seminar.

Catering

Vårt kjøkken tilbyr catering av alle typer selskapsmat. Alt fra flere retters middag levert med eller uten kokk til buffet som koldtbord, spekebordanretninger, tapasbord, snitter eller enkle buffeer som gryteretter.

Velkommen til oss

Badeland Gjestegård AS

Badelandveien 74, 2830 Raufoss

Telefonikon i Valdres61 19 00 00

E-post ikon i ValdresSend e-post

Nettside ikon i valdres og ivaldres.nowww.badeland-gjestegaard.no

Facebook ikon på presentasjonssider av ivaldres.noFølg oss på Facebook