Project Description

Bohus Gjøvik, møbler og interiør

Bohus Gjøvik – møbler og interiør

Bohus etablerte seg på Kallerud i 2011, etter at kjeden lenge hadde sett etter egnede lokaler for et stort varehus på Gjøvik. Med riksvei 4 rett forbi, har det etterhvert blitt det mest attraktive området å etablere seg på, i og rundt Gjøvik. Bohus Gjøvik AS ble kjedens 61 butikk.

Bohus-kjeden er Norges største landsdekkende møbel & interiørkjede med en omsetning på 2,5 milliarder NOK.

Stort utvalg av møbler og interiør

Etter et ønske om å ha alt på en flate valgte varehuset i 2015 å bygge om varehuset. Vi ligger nå i 2. etasje med et godt og bredt inngangsparti, med både rulletrapper og tradisjonell trapp. I samme omgang ble 2. etasjen utvidet med ytterligere 500 m². I 1. etasje er nå Hageland med et stort sortiment, med spesialitet uteplanter, men supplerer oss godt både på hagemøbler og interiørartikler.

Bohus har alle varegrupper man forventer av et moderne varehus innen møbler og interiør og vi på Gjøvik har som mål å gi den beste servicen i bransjen. Vi håper du vil oppleve det slik og skulle du oppleve at det ikke stemmer vil vi gjerne høre fra deg. Gjøvik-området er i god utvikling og mange vil bo der. Stor utbygging av både leiligheter og hus betyr at vi må ha alt det kunden både forlanger og forventer.

Bohus Gjøvik har et bredt utvalg av møbler og interiør

Frakt, montering og finansiering

Vi har faste dager for utkjøring, og montering gjør vi etter nærmere avtale. Vil du hente selv kan du låne vår skaphenger gratis. Om du ønsker finansiering for å kunne kjøpe det du helst vil ha når det er mest gunstig pris, så tilbyr vi også det.

Se vårt store varesortiment og priser på bohus.no

Velkommen skal du være!

Åpningstider

Man-fre:Kl. 10:00 – 19:00
Lørdag:Kl. 10:00 – 16:00