Project Description

Khalles Corner Gjøvik

Khalles Corner Gjøvik

Khalles Corner Gjøvik ligger i storgata 3, tidligere kjent som Nr. 3, og serverer biff, tapas, pizza, spareribs, fajitas, vegetar, hamburgere og andre retter etter ønske ved bestilling.

Khalles Corner ble etablert på Beitostølen i 2001. Juni 2013 flyttet vi til nye lokaler på Fagernes, og i midten av juni 2016 åpnet vi vår andre restaurant i Falkehjørnet på Gjøvik.

Stort utvalg i vår restaurant og bar

Khalles Corner Gjøvik, logoVi har et stort utvalg i vår restaurant og bar. Her får du frokost, lunsj, middag, kaffe og andre drikker. Hos oss er det mulig å reservere bord, og du kan komme uten bordreservasjon. Vi har også takeaway, ta kontakt med oss og bestill, og ta med maten din hjem.

Matserveringen stenger klokken 22:30 mandag til torsdag, samt søndag. Fredag og lørdag holder vi åpent til klokken 02:00. Alle hverdager etter klokken 18:00 serveres det Tapas.

Har du gått tom for gaveideer? Kjøp et gavekort hos Khalles Corner på Gjøvik, en perfekt gave til alle anledninger.

Arrangement

Våre lokaler er egnet for grupper og vi har egen uteservering. På Khalles Corner Gjøvik kan du oppleve musikalske arrangementer, med kjente og litt mindre kjente artister. Både lokale sangere og musikere, og artister fra andre steder i landet kan du se og høre her hos oss.

Velkommen!

Khalles Corner Gjøvik

Storgata 3, 2815 Gjøvik

Telefonikon i Valdres61 17 77 77

E-post ikon i ValdresSend e-post

Facebook ikon på presentasjonssider av ivaldres.noFølg oss på Facebook