Project Description

Lasse Liten Kjøkken & Bar

Lasse Liten Kjøkken & Bar

Lasse Liten Kjøkken & Bar har helt siden starten hatt som filosofi å drive en moderne, liten og personlig restaurant, som gjør deg god mett og at du som gjest reiser fornøyd hjem etter besøket. Med lidenskap for faget, legger de sin sjel og ære i å gi sine gjester en minnerik opplevelse.

Eventyret startet på slutten av 90-tallet da de svenske vennene, Lasse Anttila og Carin Ramsberg, bosatte seg på Gjøvik. De savnet det de på svensk kaller en «kvarterskrog», og bestemte seg for å gjøre noe med det. Lasse Liten Kjøkken & Bar så derfor dagens lys i 1998.

Menyer med sesongens beste råvarer

Lasse Liten Kjøkken & Bar, mat fra restauranten og cateringVi skifter menyer med årstidene, slik at vi hele tiden kan fokusere på sesongens beste råvarer og tilbehør. Vi er fornøyde når gjestene er fornøyde, og vi ønsker med personlig service og behagelige omgivelser å legge til rette for at du vil trives og føle deg hjemme hos oss.

Lasse Liten Kjøkken & Bar vil at mat skal være en opplevelse. En kveld ute skal føles like befriende som en liten ferie uansett hvilken dag det er i uken. Vi ønsker alle sanser velkommen til bords, i tidløs design og intim atmosfære, med mål om at du skal bli mett og fornøyd. La oss friste med menyer av sesongens beste råvarer og god mat.

Se også vår Take away meny

Private selskap

I 2013 utvidet vi restauranten slik at vi nå har to intime rom som kan stenges av for lukkede selskap, med plass til henholdsvis åtte og ti personer. Avdelingene er meget etterspurt, både av næringslivet og av private selskap som ønsker å sitte uforstyrret. Det lønner seg å reservere disse rommene tidlig.

Catering

Lasse Liten Catering lager mat til alle anledninger, som bryllup, dåp, konfirmasjon, firmafest og jubileum. Vi serverer dine gjester hjemmelaget mat fra lokale produsenter. Vi hjelper deg med å sette sammen den perfekte menyen for ditt selskap. Du kan også bestille rett fra vår rikholdige cateringmeny, hvor du finner sesongens smaksrike buffeer, koldtbord og mange spennende enkeltretter.

Du kan føle deg trygg med catering fra Lasse Liten Vi har mye kunnskap og stor erfaring, og vi ønsker at du og dine gjester får et minneverdig selskap.

Les mer på vår nettside

Velkommen til Lasse Liten Kjøkken & Bar!

Se også: Lasse Liten Café & Deli (på CC Gjøvik)

Lasse Liten Kjøkken & Bar

Trondheimsveien 5, 2821 Gjøvik

Telefonikon i Valdres61 18 39 70

E-post ikon i ValdresSend e-post

Nettside ikon i valdres og ivaldres.nowww.lasseliten.no

Facebook ikon på presentasjonssider av ivaldres.noFølg oss på Facebook

Åpningstider

Mandag – torsdag:kl. 16:00 – 21:30
Fredag – lørdag:kl. 18:00 – 22:30