Project Description

Malermestrene AS – ditt malermesterfirma i Indre Østland

Malermestrene AS utfører alt innen maler- og gulvbeleggsarbeid, og opererer i store deler av Indre Østlandet. Har også butikk på Biri

Malermestrene AS, logo|Enten du er entreprenør, større eiendomsbesitter eller trenger hjelp til å pusse opp ditt private hjem, så ta gjerne kontakt. Vi utfører alt innen maler- og gulvbeleggsarbeider.

Firmaet har lang erfaring inne bransjen, og har en dyktig stab av lokale håndverkere med svennebrev. Vårt kontor ligger på Lillehammer, og vi har egen fargehandel i Biri sentrum. Vi har kvalitet og kunnskap som vårt kjennemerke, og har gode referanser både i privat- og bedriftsmarkedet.

Vårt arbeidsområde strekker seg fra Gjøvik/Toten i sør til Lillehammer og Sør-Gudbrandsdal  i nord, i tillegg til Ringsaker og Dokka-området.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Malermestrene AS utfører alle tjenester innenfor maling og gulvbelegg. Vi har erfarne fagfolk i vårt team. Vi sørger alltid for at detaljene tar seg godt ut, og for at den siste finishen blir prikken over i-en.

  • Maling utvendig
  • Maling innvendig
  • Tapetsering
  • Gulvlegging
  • Gulvavretting
  • Utførelse av våtrom

Butikken på Biri

I vårt butikklokale i Biri har vi et stort utvalg innen maling, beis, belegg og øvrig malerutstyr. Vi kan også hjelpe deg med utleie av diverse maskiner.

Butikken ligger sentralt til og med gode parkeringsmuligheter. Vår butikk blir drevet av fagpersonell, slik at du kan stole på å få gode tips og råd dersom du spør oss.

For mer informasjon, se www.malermestrene.no

Malermestrene AS

Fåberggata 140, 2615 Lillehammer

Telefonikon i Valdres906 77 703

E-post ikon i ValdresSend e-post

Nettside ikon i valdres og ivaldres.nowww.malermestrene.no

Åpningstider butikk:

Mandag – fredagKl. 09.00 – 17.00
*Mandag – fredag*Kl. 10.00 – 17.00
LørdagKl. 10.00 – 14.00
*Lørdag*Stengt

* Åpningstider butikk (november t.o.m. mars)