Project Description

Mesterhus Innlandet logo

Mesterhus Innlandet – Totalleverandør av nye boliger

Mesterhus Innlandet er en sentralt godkjent totalleverandør av boliger og andre byggeoppdrag innen nybygg og rehabilitering. De arbeider innenfor sentrale deler av Vestoppland, Hamar, og holder til på Gjøvik.

Mesterhus Innlandet ble etablert i 1946, da som Rotstigen. Vi er en lokal byggmester på Gjøvik, og våre 20 tømrere har alle fag- og mesterbrev.

Vi er totalleverandør som utfører tjenester relatert til nybygg og rehabilitering både til offentlig og privat virksomhet, store og små oppdrag. Alt arbeid vi gjør skjer til rett pris og avtalt tid.

Mesterhuskjeden er kvalitet

Å være en del av Mesterhuskjeden er et pålitelig kvalitetsstempel, da kjeden er Norges ledende boligbygger. Via medlemskapet får vi i tillegg tilgang på den nyeste teknologien og gode ideer.

Mesterhus Innlandet - Portfolio
Mesterhus Innlandet - Portfolio
Mesterhus Innlandet - Portfolio

Totalleverandør av bad

Hvert eneste år bygger vi 20-40 bad, samt diverse andre byggeoppdrag av mindre omfang.

At vi er totalleverandør av bad betyr enkelt forklart at vi utfører hele jobben for deg. Vi trenger kun å vite hvordan du vil ha det, så ordner våre faste servicesnekkere resten av jobben – sammen med sine samarbeidspartnere.

Har du spørsmål om våre tjenester, eller lurer på om det er noe spesielt vi kan hjelpe deg med? Kontakt oss gjerne via epost:  bjorn.age.scheide@rotstigen.no – eller ring oss på 41 66 00 66.

Mesterhus Innlandet

Ringvegen 16, 2816 Gjøvik
41 66 00 66
Send mail
Se vår nettside
Følg på Facebook