Project Description

Nordbohus Gjøvik AS - Logo

Nordbohus Gjøvik AS

Nordbohus har over 30 års erfaring med bygging og salg av boliger, tomannsboliger, leiligheter/leilighetskomplekser og garasjer. De opererer i hele Mjøs-regionen, og tilbyr en sømløs prosess fra arkitekttegnet bolig og til ferdig bygget hus.

Nordbohus Gjøvik AS har fokus på deg som kunde, og ønsker å oppfylle boligdrømmen din. Hvis du ikke klarer å finne huset du drømmer om i katalogen vår, så sørger vi for å skreddersy drømmehuset ditt nøyaktig som du vil ha det.

«Vi har Norges mest fornøyde kunder i 2018!»

Enebolig, tomannsbolig og leilighet i Gjøvik og omegn

Vi leverer både eneboliger og tomannsboliger innen flere kategorier, blant annet: Moderne, Populær, Herskapelig og Tradisjonell. Boliger med opptil fem soverom.

Små, praktiske boliger på helt ned til 72,3 m² og opp til 220 m² eller mer – så stort eller lite som du vil. Det finnes boliger beregnet på både flate og skrå tomter.

I tillegg tilbyr vi leilighetskomplekser. Her kan det være snakk om firemannsboliger, men også seks- og åttemannsboliger er mulig.

Nordbohus Gjøvik AS portfolio
Nordbohus Gjøvik AS portfolio
Nordbohus Gjøvik AS portfolio

Arkitekttegnet bolig – Din drømmebolig

Til konkurransedyktige priser tilbyr vi arkitekttegnet bolig, noe som ikke bare innebærer tegning av drømmeboligen din, men også byggingen av den.

Hos oss får du detaljert oversikt over kostnader og fremdriftsplan, og kan være trygg på at våre arkitekter er dine beste samarbeidspartnere.

Garasje etter dine ønsker

Vi tegner og leverer garasjer helt etter dine ønsker og unike behov. Ta kontakt!

Detaljert informasjon om oss og våre hus, garasjer og mer ser du på vår hjemmeside …

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Nordbohus Gjøvik AS

Østre Totenveg 109B, 2816 Gjøvik
61 13 92 50
Send mail
Se vår nettside
Følg på Facebook