Project Description

Protan Entreprenør AS avd. Gjøvik - illustrasjon - hovedbilde

Protan Entreprenør AS avd. Gjøvik – Totalleverandør av tjenester for tak og membraner

Protan Entreprenør AS avd. Gjøvik består av erfarne, fleksible taktekkere. Bedriften er totalleverandør av tjenester for tak og membraner, samt våtrom, terrasser og radonsikring. De tilbyr også ettersyn og takvedlikehold av alle typer tak.

Vi i Protan Entreprenør hjelper deg med tekking av tak i Gjøvik, samt membraner og våtrom, i tillegg til terrasse og radonsikring. Løsningene våre er av høyeste kvalitetsstandard, og utvikles her i Norge.

Kvalitet, fleksibilitet og pålitelighet er vårt varemerke.

Tekking av tak, våtrom, terrasse og radon

Entreprenørene våre er alle autoriserte innenfor hvert sitt felt av tekking, det være seg taktekking, våtromstekking, terrassetekking eller radontekking.

For dypere informasjon om disse tjenestene, se hjemmesiden vår …

Her er en oversiktlig oppsummering:

Taktekking
Du kan være trygg på at vi innehar solid kompetanse og lang erfaring med tekking av tak og membraner – både på nye og eldre bygg. Montørene våre sørger for at løsningene er tette og varige, og at det endelige resultatet løfter byggets visuelle uttrykk.

Våtromstekking
Fukt og lekkasje medfører store, kostbare bygningsskader, og ofte helseproblemer som følge av bakterie- og soppvekst.

Protan Entreprenør Gjøvik ordner hele våtromsmembranen i en og samme runde, hvilket betyr at det ingen tørketid er nødvendig etter endt oppdrag. Ved å bruke varmluftsveising for tekking av våtrom sikres et vanntett resultat.

Terrassetekking
Spesielt godt egner våre terrassesystemer seg der hvor lave dørterskler krever lavtbyggede løsninger, og hvor det er krav om lav vekt på terrassen samt enkelt renhold. Vi sveiser med varmluft – ergo uten brannrisiko – og sikrer faglig korrekt montering av terrassemembranene.

Radontekking
Den usynlige, luktfrie gassen radon utgjør et økende helseproblem, og vi er derfor svært nøye med å oppnå et tett resultat i både skjøter og rundt detaljløsninger og anslutninger.

Dersom nødvendig kan Protan Entreprenør Gjøvik spesialtilpasse membranen til bygget ditt sitt grunnriss, slik at fremdriften går så fort som mulig.

Takforvaltning i Gjøvik

Ønsker du lenger levetid på taket ditt? La i så fall oss hjelpe deg med takforvaltningen.

Med vår erfaring kan vi oppdage feil før de oppstår, og gi råd om tiltak før potensielle problemer har gått for langt.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om våre tjenester. På epost per.olav.hansen@protan.no, eller du kan ringe oss på 611 87 650.

Protan Entreprenør AS avd. Gjøvik

Rambekkvegen 3, 2816 GJØVIK

Telefonikon i Gjøvik61 40 23 34

E-post ikon i GjøvikSend e-post

Nettside ikon i gjøvik og igjøvik.nowww.protan.no/entreprenor/

Facebook ikon på presentasjonssider av ivaldres.noFølg oss på Facebook

Relevante sider: