Project Description

REMAX Heimdahl & Partnere - Logo

RE/MAX Heimdahl & Partnere – Eiendomsmeglerfirma for Gjøvik, Land og Toten

Eiendomsmeglerfirmaet RE/MAX Heimdahl & Partnere bistår med salg av alle typer eiendommer, hovedsakelig i Gjøvik, Toten og Land. På bakgrunn av gode avtaler innen annonsering, takst og fotografering, sørger de for at eiendommene som markedsføres vil fremstå med ypperste kvalitet.

Når det gjelder salg av eiendommer i distriktet Gjøvik, Land og Toten, besitter vi til sammen mer enn 25 års erfaring. I all hovedsak er det også her vi har fokuset vårt, men det er intet problem å hjelpe deg andre steder i landet!

Gode avtaler og annonsering av høy kvalitet

Du kan være trygg på at når vi annonserer eiendommen din ut i de forskjellige markedskanalene, sørger vi for at den fremstår av beste kvalitet. Dette er mulig blant annet fordi vi har gode avtaler med profesjonelle innen annonsering, takst og fotografering.

Heimdahl & Partnere - ansatte
Heimdahl & Partnere - ansatte

Tillit og trygghet med over 25 års erfaring.

Gratis verdivurdering

Vi i Heimdahl & Partnere hjelper deg med salg av alle typer eiendomssalg, og tilbyr i tillegg gratis verdivurdering når du tar kontakt.

Hvis du har spørsmål om salg eller kjøp, eller eventuelt ønsker et salgstilbud, så kan du sende en epost til geir@heimdahlpartnere.no. Eventuelt er vi å treffe på telefon: 461 91 000. Vi ser fram til å høre fra deg!

RE/MAX Heimdahl & Partnere

Øvre Torvgate 24B, 2815 Gjøvik
461 91 000
Send mail
Se vår nettside
Følg på Facebook

Åpningstider

Man-fre:Kl. 08:30 – 15:30
Lørdag:Stengt

Relevante sider: