Project Description

Tala AS - reklamebyrå i Valdres

TALA – reklamebyrå i Valdres

TALA er et reklamebyrå i Valdres som tilbyr et bredt spekter av tjenester tilknyttet markedsføring. Blant annet har vi utviklet og drifter denne nettportalen, iGjøvik.no, etter stor suksess med iValdres.no de siste årene.  

Felles for våre tjenester er at de bidrar til at din bedrift blir mer synlig og lettere tilgjengelig for nye potensielle kunder. Forutsetningen vår for et samarbeid er at det skal være lønnsomt for din bedrift.

Hovedfokuset vårt er bedrifter i Innlandet. I et mindre miljø, hvor mange kjenner hverandre og jungeltelegrafen går fort, er vi avhengig av å levere gode resultater til hver eneste kunde!

Tilgjengelighet – Påvirkning – Presentasjon

For oss i TALA er stikkordene tilgjengelighet, presentasjon og påvirkning dekkende for det vi kan hjelpe deg med.

Vi bidrar til at bedriften din er tilgjengelig og synlig når nye og eksisterende kunder forsøker å finne en som deg. Vi bidrar også til at nettsider, brosjyrer og andre firmapresentasjoner forteller hva din bedrift kan tilby, på en profesjonell og moderne måte. For å bygge merkevare eller for å få litt ekstra pågang i perioder, så kan vi hjelpe deg med å bruke påvirkende kanaler på en effektiv måte – hvor annonser er én av flere verktøy.

Våre tjenester

iValdres.no, logoFor å lese mer om tjenestene vi tilbyr kan du klikke deg inn på vår hjemmeside:

Ta gjerne kontakt på tlf. 958 26 757 | post@tala.no

Tala AS

 Markaveien 10, 2920 Leira i Valdres

Kl. 08:00-16:30 (Mandag-fredag)

Kl. 10:00-15:30 (Lørdag)

958 26 757
Send epost
Besøk nettsiden
Følg oss på Facebook

Relevante sider: