Finn restaurant og spisesteder Gjøvik

På leting etter spisesteder Gjøvik? Nederst på denne siden finner du en oversikt over kafé, kroer og restauranter i Gjøvik og omegn.

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Ja, noen ganger spiser vi av den enkle grunn at vi må. Andre ganger ønsker vi en opplevelse i form av smak og atmosfære.

Man finner mange spennende, smakfulle og hyggelig spisesteder i Gjøvik. Stor variasjon gjør at du i det ene øyeblikket kan nyte et herremåltid i en fantastisk restaurant, mens i det neste kan du få hjemmelaget husmannskost på en atmosfærisk kro.

I denne oversikten vil du få oversikt over et bredere utvalg av spisesteder, men iGjøvik.no har egne oversikter over fast food og gatekjøkken, samt catering og take away i Gjøvik.

Restauranter i Gjøvik

Oversikt over restaurant og spisesteder GjøvikDet er ikke alltid like enkelt å gi et spisested en klar betegnelse, men med restauranter i Gjøvik så tenker nok de fleste på de litt finere stedene. Hvor du betjenes av en kelner/servitør og utvalget kanskje er litt mer eksklusivt.

Mange restauranter har et tema som forteller mye om hva slags mat og drikke man kan forvente. Temaene er gjerne knyttet opp mot land eller kulturer, hvor man eksempelvis kan forvente kinesisk mat på en kinesisk restaurant.

Det er nok dårlig med Michelin-restauranter i Gjøvik, men mange opplevelser kan du likevel forvente deg.

Kafé, kafeteria og kro i Gjøvik

De litt mindre eksklusive spisestedene kan ofte betegnes som kafé, kafeteria eller kro i Gjøvik. Du kan også her forvente deg koselige spisesteder med kjempe god mat og drikke, men utvalget er kanskje noe mer begrenset og er ofte selvbetjent hvor du bestiller over disk.

Kafé og kaffebarer kan i enkelte tilfeller kobles, og spesielt for kaffebarer er utvalget av mat begrenset. Vi har derfor en egen oversikt over kaffebarer i Gjøvik.

Idylliske lokaler for enhver anledning

Mange spisesteder i Gjøvik har idylliske lokaler og plasseringer som gjør at lokalene egner seg for et mer hverdagslig måltid, så vel som bursdag og selskap. Hos flere er det mulig å leie hele, eller deler av, lokalet for eget selskap. iGjøvik.no har også egen oversikt over selskapslokaler i Gjøvik, på egen side.

Se også:
Andre innen mat og drikke i Gjøvik
Take away og catering Gjøvik
Kafé og kaffebar Gjøvik
Mat og drikke i Gjøvik (bedrifter)

Kroer, restauranter og andre spisesteder i Gjøvik og omegn:

DNT Osbakken

På DNT Osbakken er mulighetene mange: Selskaper, catering, restaurant, kafé, overnatting, kano og fisking, samt andre arrangementer.

Egon Gjøvik

Egon Gjøvik finner du i forbindelse med Grand Hotel i Jernbanegata, med 240 sitteplasser inne og en stor uteservering med 110 sitteplasser. Vår meny inneholder nesten 100 retter.

Sillongen Toten Hotel

Hotellets velrenommert restaurant er populær, også for andre enn hotellgjestene. Hjelper deg å arrangere selskap, kurs og konferanser, med alt av utstyr og en rekke nærliggende aktivitetsmuligheter (som bl.a. Golf)

Khalles Corner Gjøvik

Khalles Corner Gjøvik ligger sentralt i Gjøvik og serverer biff, tapas, pizza, spareribs, fajitas, vegetar, hamburgere og andre retter etter ønske ved bestilling. Mulighet for takeaway, om du ønsker det.

Café Kaffka

Cafe Kaffka har et stort utvalg i kaker og varme lunsjretter. På menyen står blant annet Indonesisk lunsj og middag. I tillegg til en hyggelig matopplevelse, så arrangerer vi konserter hver uke.

Finn andre bedrifter innen mat og drikke i Gjøvik