Regnskapsbyrå, revisor eller regnskapsfører Gjøvik

Nederst på denne siden har du en oversikt over regnskapsbyrå i Gjøvik og omegn, slik at du enkelt finner en revisor eller regnskapsfører Gjøvik.

Jobben til en regnskapsfører er å føre regnskapet til en bedrift, eller han/hun jobber for et større regnskapsbyrå med å føre regnskapet til flere bedrifter. Arbeidsoppgavene kan for eksempel være å holde orden på og bokføre bedriftens inntekter og utgifter, og deretter rapportere informasjonen videre til staten på riktig måte, til rett tid.

Betaling av regninger for klienten, fakturering, lønnsutbetaling og loggføring av diverse bilag er også en sentral del av oppgavene til regnskapsføreren. Videre, trenger du økonomiske råd eller tips til utgiftsføringsstrategier, er dette noe en regnskapsfører hjelper til med.

Hva er forskjellen på en revisor og regnskapsfører?

Illustrasjon for revisor og regnskapsfører GjøvikSelv om både revisorer og regnskapsførere har kunnskap om økonomi, føring av regnskap og årsregnskap, så er det varierende hvilke klienter de har lov til å hjelpe.

For eksempel kreves en bachelorgrad for å bli autorisert regnskapsfører, mens kravet for revisorer er en grad på masternivå.

Dersom bedriften din er et enkeltmannsforetak (enkeltpersonforetak), eller ellers ikke revisjonspliktig, så kan en autorisert regnskapsfører ta seg av bokføring, regnskap og årsregnskap / selvangivelse for deg.

Hvis selskapet derimot er revisjonspliktig – et børsnotert aksjeselskap, for eksempel – så trenger du en revisor. Da vil vedkommende kontrollere årsregnskapet for feil og mangler, og sjekke om det faktisk følger alle lover og regler.

Både autoriserte regnskapsførere og registrerte eller statsautoriserte revisorerer har krav om å ta videreutdanning for å vedlikeholde og videreutvikle kunnskapen sin.

Lavere priser i Gjøvik og omegn?

Med tanke på at det er mange flere bedrifter og derfor mye mer pågang i mer sentrale deler av landet, som Oslo og Akershus, kan det ofte lønne seg å finne en revisor eller regnskapsfører lenger «inn» i landet – for eksempel rundt Gjøvik. Med den muligens noe lavere etterspørselen her ute, vil du kanskje kunne finne en minst like habil regnskapsfører som gjør jobben til en litt rimeligere kostnad.

Ta kontakt med en av regnskapsbyråene, revisorfirmaene, enkeltrevisorene eller -regnskapsførerne under her, og finn det ut!

Se også:
Andre innen B2B og proffmarkedet i Gjøvik

Oversikt over revisorer og regnskapsfører i Gjøvik og omegn:

Økonomitjenester Innlandet AS

Økonomitjenester Innlandet AS, avdeling Gjøvik (tidligere Gjøvik Økonomitjenester AS) er et autorisert regnskapsførerkontor i Viklundsenteret på Gjøvik. De tilbyr et bredt utvalg tjenester til både små og mellomstore bedrifter i det sentrale østlandsområdet.

Finn andre bedrifter innen B2B og proffmarkedet i Gjøvik