Her finner du rørlegger Gjøvik og omegn

Oversikten nederst på denne siden hjelper deg med å finne rørlegger i Gjøvik og i nærliggende områder. 

Når du nå er her, så leter du sannsynligvis etter noen som kan hjelpe deg med VVS? Denne oversikten skal gjøre det enkelt å finne rørlegger i Gjøvik og samtidig gi deg flere valg, slik at du velger den som passer deg best.

Hva gjør en rørlegger i Gjøvik?

Illustrasjon for rørlegger GjøvikEn rørlegger i Gjøvik skiller seg naturligvis ikke fra liknende håndverkere andre steder i landet og kan som oftest hjelpe deg med det meste innen VVS (vann, varme og sanitær).

Ved innstallering, vedlikehold og reparasjoner av varme-, ventilasjons- og sanitæranlegg, er man pålagt å benytte seg av en godkjent og faglært rørlegger.

Fag- og svennebrev som rørlegger

For å utføre rørleggerarbeid må du inneha fagbrev/svennebrev som rørlegger (enkelte ansatte arbeider som medhjelper). Utdannelsen strekker seg over 2 år med skolegang, 2,5 år med yrkeserfaring og en prøve.

Velg riktig rørlegger

Denne oversikten skal kun presentere mulighetene du har og iGjøvik.no har ikke gjort bakgrunns- og referansesjekker på hver enkelt på bedrift. Det å velge riktig rørlegger er ditt ansvar, men kan selvfølgelig være viktig.

Bakgrunnssjekker og referanser, sjekk av sertifisering og lignende kan være nyttig. For å se en nyttig sjekkliste kan du se www.skikkeligrorlegger.no.

Se også:
Andre innen bygg og anlegg i Gjøvik
Hjelp med Renovering og oppussing Gjøvik?
Bygge hus i Gjøvik? Disse kan hjelpe deg..
Forhandlere / installatører av varmepumpe Gjøvik

Oversikt over rørleggere Gjøvik og omegn:

Rørlegger’n K AS

Rørlegger'n K AS - din VB rørlegger i Gjøvik. Utfører det meste av rørleggerarbeid. Alt fra total oppussing av bad, nybygg, service- eller vedlikeholdsoppdrag.

GK Rør Gjøvik

GK Rør Gjøvik ønsker å være din lokale rørlegger. Vi utfører alt fra små serviceoppdrag til større ombygginger og renovering av baderom og sanitæranlegg, med fokus på kvalitetsløsninger.

Finn andre bedrifter innen bygg og anlegg i Gjøvik