Skomaker Gjøvik og omegn

For at du enkelt skal finne skomakere i Gjøvik, har vi satt opp en liste nederst på denne siden med noen av de aktuelle aktørene inn skomakeryrket.

Skomakerfaget er av de eldste vi har, og pleide, ifølge Wikipedia, å være et av de mest dominerende yrkene i landet. Antallet skomakere synker, men det er fortsatt noen som velger å utdanne seg til skomaker.

Det finnes heldigvis fortsatt skomaker i Gjøvik, i tilfellet du trenger å få reparert noen sko, eller skaffe unike sko du kanskje ikke får tak i andre steder.

Hvordan kan en skomaker hjelpe meg?

Skomaker Gjøvik, illustrasjon av skopussing

Skomakere kan være til hjelp ved å både lage eller reparere alle typer sko. iGjøvik.no antar at før i tiden var det nok vanligere at folk betalte skomakeren for å produsere sko spesifikt til sitt bruk, mens det i dagens masseproduserte marked nok heller er slik at skomakerens hovedoppgave er å reparere sko.

Er du på utkikk etter skobutikker i Gjøvik, kan vi anbefale deg å ta en titt på skobutikkseksjonen her inne på iGjøvik.no.

Generelt er skomakere mer enn kun reparere og produserer av sko; de kan ofte også hjelpe deg med for eksempel salg av spesialtilpassete skosåler, skokrem og andre skorelaterte produkter. Flere skomakere kan i tillegg reparere andre produkter, som for eksempel diverse skinnprodukter og glidelåser.

Er du usikker på hvorvidt din lokale skomaker i Gjøvik kan hjelpe deg med ditt problem, ta kontakt med en på bunnen av denne siden.

Dyrt å reparere sko hos skomaker, eller?

Vi tenker nok stort sett at hvis noen av skoene våre går i stykker, så kjøper vi enkelt og greit nye. Sko trenger tross alt ikke å være særlig dyrt i dagens samfunn – med mindre vi spesielt ønsker dyre sko, selvfølgelig.

Dermed er det lett å tenke at det rett og slett er for mye «stress» og blir for dyrt å ta med skoene til en skomaker for å fikse dem. Men vi oppfordrer deg til å i det minste vurdere å reparere dem – det kan tenkes det er billigere (og bedre) enn å kjøpe nye.

Se også:
Andre butikker i Gjøvik

Her finner du skomaker Gjøvik:

Skomaker Våge AS

Skomaker Våge i Gjøvik er spesialist på reparasjon av kvalitetssko som er randsydd med enten lær eller gummi. I tillegg selger de nye høykvalitetssko sko, som US Red Wing shoes, Paraboot og UK Loake, samt produserer lærbelter spesialtilpasset kundene.

Finn andre butikker i Gjøvik