Skomaker Gjøvik

Skomaker Gjøvik og omegn

For at du enkelt skal finne skomakere i Gjøvik, har vi satt opp en liste nederst på denne siden med noen av de aktuelle aktørene inn skomakeryrket.

Gå til bedriftsoversikt

Skomakerfaget er av de eldste vi har, og pleide, ifølge Wikipedia, å være et av de mest dominerende yrkene i landet. Antallet skomakere synker, men det er fortsatt noen som velger å utdanne seg til skomaker.

Det finnes heldigvis fortsatt skomaker i Gjøvik, i tilfellet du trenger å få reparert noen sko, eller skaffe unike sko du kanskje ikke får tak i andre steder.

Hvordan kan en skomaker hjelpe meg?

Skomaker Gjøvik, illustrasjon

Skomakere kan være til hjelp ved å både lage eller reparere alle typer sko. iGjøvik.no antar at før i tiden var det nok vanligere at folk betalte skomakeren for å produsere sko spesifikt til sitt bruk, mens det i dagens masseproduserte marked nok heller er slik at skomakerens hovedoppgave er å reparere sko.

Er du på utkikk etter skobutikker i Gjøvik, kan vi anbefale deg å ta en titt på skobutikkseksjonen her inne på iGjøvik.no.

Generelt er skomakere mer enn kun reparere og produserer av sko; de kan ofte også hjelpe deg med for eksempel salg av spesialtilpassete skosåler, skokrem og andre skorelaterte produkter. Flere skomakere kan i tillegg reparere andre produkter, som for eksempel diverse skinnprodukter og glidelåser.

Er du usikker på hvorvidt din lokale skomaker i Gjøvik kan hjelpe deg med ditt problem, ta kontakt med en på bunnen av denne siden.

Dyrt å reparere sko hos skomaker, eller?

Vi tenker nok stort sett at hvis noen av skoene våre går i stykker, så kjøper vi enkelt og greit nye. Sko trenger tross alt ikke å være særlig dyrt i dagens samfunn – med mindre vi spesielt ønsker dyre sko, selvfølgelig.

Dermed er det lett å tenke at det rett og slett er for mye «stress» og blir for dyrt å ta med skoene til en skomaker for å fikse dem. Men vi oppfordrer deg til å i det minste vurdere å reparere dem – det kan tenkes det er billigere (og bedre) enn å kjøpe nye.

Se også:

Her finner du skomaker Gjøvik:

Skomaker Våge AS

Skomaker Våge i Gjøvik er spesialist på reparasjon av kvalitetssko som er randsydd med enten lær eller gummi. I tillegg selger de nye høykvalitetssko sko, som US Red Wing shoes, Paraboot og UK Loake, samt produserer lærbelter spesialtilpasset kundene.

Finn andre typer butikker i Gjøvik