Smykkebutikk og gullsmed Gjøvik

Her finner du smykkebutikk og gullsmed Gjøvik

I bunnen av denne siden har vi samlet en liste over aktuelle gullsmeder i Gjøvik, slik at du enkelt kan skaffe deg en oversikt over hvilke butikker i Gjøvik som selger gull, sølv, diamanter, smykker og lignende.

Gå til bedriftsoversikt

Kanskje er det noe færre faktiske gullsmeder idag enn før i tiden, da masseproduksjon har ført til at de som lager smykker og former metall, ikke lenger trenger å lage en og en gjenstand.

Gullsmed Gjøvik, illustrasjon av diamant og smykkeLikevel er det fullt mulig å utdanne seg til gullsmed. I følge utdanning.no blir man da en person som kan produsere smykker og andre gjenstander i gulv, sølv og edle metaller.

I samråd med kunden vil en faglært gullsmed kunne kommunisere med kunden for å spesialprodusere et produkt, eller utarbeide skisser til kunden.

Smykker, klokker og edelmetaller i Gjøvik

Det finnes flere gullsmeder, klokke- og smykkebutikker i Gjøvik. Er du derfor ute etter armbånd, kjeder med eller uten anheng, ringer, diamanter, halskjede, sølvsmykker, kors, ørepynt, smykker til menn, dame eller kanskje ungdom eller barn, så har Gjøvik det du måtte trenge.

Smykker til spesielle anledninger

Ofte kjøper man smykker eller klokker – enten til seg selv eller noen man er glad i – ved spesielle anledninger.

Forlovelsesringer og gifteringer er kanskje det første man tenker på i denne situasjonen. Eller hva med en fin klokke eller et kjede til konfirmanten? Bursdager og jul kan være andre anledninger hvor man gjerne slår på stortromma og klinker til med å gi et fint smykke i gave – eller kjøper det til seg selv.

Innbytte av gull og sølv, omstøp, samt reparasjon av smykker

Har du gamle smykker som bare ligger og slenger i skuffen eller i et smykkeskrin, så er det ofte fullt mulig å selge disse til en gullsmed i Gjøvik for en pris gullsmeden anser som kurant.

En annen mulighet er å få gullsmeden til å støpe om edelmetallene til andre produkter. For eksempel kan dere støpe om forlovelsesringene til et fint anheng til kjede når dere gifter dere.
Til slutt vil gullsmeden kunne montere smykkesteiner og perler for deg, eller reparere smykkene dine – enten det er snakk om ringer, kjeder eller brosjer.

Ta kontakt med den gullsmeden eller smykkebutikk i Gjøvik som du tror passer best for deg:

Se også:

Her finner du gullsmed og/eller smykkebutikk i Gjøvik og omegn:

Innhold kommer..

Finn andre typer butikker i Gjøvik