Leter du etter Spa Gjøvik?

Nederst på denne siden får du oversikt over tilbud og muligheter innen spa i Gjøvik.

SPA er en forkortelse av det latinske begrepet «Salus Per Aqua», som betyr «helse gjennom vann». I følge Wikipedia ble SPA tidligere kalt et badested, kurbar eller badeanstalt, og er et sted hvor det finnes vann med antatt helsebringende egenskaper.

For mange er nok hovedårsaken til å oppsøke et spa at man ønsker avslapning, velvære og pleie av kroppen. Gjerne sammen med en partner eller nære venner.

Spa Gjøvik, illustrert med en person på spaSpa og enda litt til

Innen spa blir begrepene fort mange og iGjøvik.no skal ikke pårope seg noen stor kunnskap om feltet, men slik vi forstår det så må et sted tilby behandlinger i eller med vann, for å kunne kalle seg et spa.

Dette omfatter gjerne ulike former for bad, massasjer, hud- og fotbehandling m.m.

Vår erfaring er at tilbudene også ofte dekker andre behandlinger som ikke omfatter vann, men som du kan benytte deg av i spalokalene.

Se også:
Andre innen skjønnhet og velvære i Gjøvik

Disse tilbyr Spa i Gjøvik og omegn:

Mjøsen Medisinske Hudklinikk

Mjøsen Medisinske Hudklinikk tilbyr behandlinger innen hudhelse av høy kvalitet, og har hovedfokus på kundeservice og -tilfredshet. De holder til sammen med Bibbi's Beauty Center på Bøverbru. Her har de skapt et unikt konsept som tilbyr en vidt spekter forskjellige behandlinger innen skjønnhet og velvære.

Finn andre aktører innen skjønnhet og velvære i Gjøvik