Finn take away og catering Gjøvik

Trenger du mat levert på døra? Nederst på denne siden får du oversikt over de som tilbyr take away og catering Gjøvik.

Det er ikke nødvendigvis de samme bedriftene som tilbyr take away og catering i Gjøvik. Mens take away ofte forbindes med pizza og annen helgemat som hentes eller leveres på døra, er catering ofte forbundet med bedrifter og private selskap.

Catering i Gjøvik

take away og catering Gjøvik, ikonSkal du arrangere selskap hjemme eller i selskapslokaler uten servering, så kan det være naturlig å kontakt noen som tilbyr catering i Gjøvik. Hva er vel bedre når en skal kose seg med selskap enn å få ferdig, utsøkt mat levert på døren.

Mange bedrifter benytter seg også av catering. Noen har fast leveranse av lunch, mens andre bestiller til møter eller større bedriftsarrangement.

Utvalget hos en cateringbedrift strekker seg ofte fra lunch som snitter og smørebrød, til flere retters middag.

Få maten eller kokken levert

Det er mest vanlig å få ferdig mat levert på døren, men det er også mulig å bestille egen kokk hjem eller i selskapslokalene. Enkelte kokker tilbyr litt ekstra ved f.eks. å fortelle litt mer om maten, vinsmaking eller lignende.

Take away

Som det engelske ordet tilsier er take away en betegnelse på å ta med seg maten fra en restaurant eller gatekjøkken hjem. Enkelte har også levering, slik at du kan få pizzaen, hamburgertallerkenen eller lignende levert på døra.

Etter en lang arbeidsdag kan det være fristende å ta med seg maten hjem i egen stue.

Se også:
Andre innen mat og drikke i Gjøvik

Her finner du take away og catering i Gjøvik og omegn:

Khalles Corner Gjøvik

Khalles Corner Gjøvik ligger sentralt i Gjøvik og serverer biff, tapas, pizza, spareribs, fajitas, vegetar, hamburgere og andre retter etter ønske ved bestilling. Mulighet for takeaway, om du ønsker det.

Snap Food

Snap Food er et lite koselig gatekjøkken midt i Gjøvik sentrum, som blant annet har kebab, pizza, hamburger og falafel på menyen. Bestill take away eller levering på døren, hvis du ønsker det.

DNT Osbakken

På DNT Osbakken er mulighetene mange: Selskaper, catering, restaurant, kafé, overnatting, kano og fisking, samt andre arrangementer.

Finn andre aktører innen mat og drikke i Gjøvik