Her finner du Takstmann Gjøvik og omegn

Nederst på denne siden finner du raskt og enkelt takstmann Gjøvik. Disse utfører eiendomstaksering, boligsalgsrapport, verdivurdering, skadetaksering og energimerking.

Er du på leting etter takstmann i Gjøvik, så vil du enkelt finne noen som kan hjelpe deg på denne siden. Ved å ha flere å velge mellom vil du kunne velge den aktøren som passer dine behov best, være seg at referanser, pris eller tidspunkt for taksering er viktigst.

Boligsalgsrapport ved salg av bolig

Ved salg av bolig er det vanlig å få hjelp av en takstmann, for å utarbeide en boligsalgsrapport. En uavhengig presentasjon/rapport av boligens tilstand.

Verdivurdering

Takstmann Gjøvik, eiendomstaksering, boligsalgsrapport, skadetakseringDet kan også være at man kontakter en takstmann for å få verdivurdert bolig eller annen eiendom. Kanskje fordi man ønsker refinansiering, ønsker verdiantydning m.t.p. skatter eller arv osv.

Skadetaksering

Ved skade på eiendom kan en takstmann også hjelpe deg med en skadetaksering, en vurdering av skadens omfang. Brukes videre mot f.eks. forsikringsselskap og krav om erstatning.

Energimerking

Noen taktsmenn utfører også energimerking av boliger. Energimerket gir en indikasjon på en boligs energistandard. Energikarakteren består av en energikarakter og en oppvarmingskarakter. Les mer på www.energimerking.no/

Se også:
Andre innen bygg og anlegg i Gjøvik

Oversikt over takstmenn i Gjøvik og omegn:

Takstgruppen AS

Takstgruppen AS tilbyr tjenester knyttet til boligtaksering, næringstaksering, skadetaksering, naturskadetaksering, skjønn, reklamasjon ved eierskifte og uavhengig kontroll.

Finn andre bedrifter innen bygg og anlegg i Gjøvik