Finn forhandlere av trelast, maling og andre byggevarer Gjøvik

Nederst på denne siden får du en oversikt over forhandlere av trelast, maling og andre byggevarer Gjøvik.

Denne siden er opprettet for å gjøre det enklere å finne og velge riktig byggevareforhandler i Gjøvik. Det kan være greit å ha noen å velge mellom når man skal kjøpe trelast, maling eller andre byggevarer, slik at du velger den som passer deg.

Byggevareforhandlere i Gjøvik

En byggevareforhandler i Gjøvik, er i likhet med andre steder, et varehus som selger trelast, maling, verktøy, dører, vinduer, fliser, jernvarer, ovner/peiser og en rekke andre byggevarer.

Trelast, maling og byggevarer Gjøvik, illustrasjon av hammerSammenlignet med andre butikker har disse ofte spesielt god kompetanse, hvor butikkmedarbeidere gjerne er tidligere håndverkere. Her kan du derfor ofte få god hjelp til valg av produkt og kanskje noen tips og råd videre med byggeprosjektet.

Byggevarene ferdig levert

Det fleste byggevareforhandlere har egne løsninger for transport, slik at de kan hjelpe deg med transport og levering av byggevarene. Dette gjelder naturligvis ofte de større produktene eller volumene, ellers kan det nok være lønnsomt å hente selv.

Se også:
Forhandlere av maling i Gjøvik
Bedrifter innen bygg og anlegg i Gjøvik
Butikker i Gjøvik
Transport i Gjøvik og omegn

Byggevareforhandlere og andre som forhandler byggevarer i Gjøvik og omegn:

Malermestrene AS

Malermestrene AS utfører alt innen maler- og gulvbeleggsarbeid og opererer i store deler av Indre Østlandet. Har også butikkutsalg på Biri.

Tøftum Innredning AS

Tøftum Innredning AS er en ledende entreprenør innen innredning, med systeminnredninger som spesialfelt. Firmaet har vært støybekjemper og innredningsentreprenør siden 1982.

Pure & Original

I 75 år har Pure & Original maling blitt produsert på en autentisk måte. Kalkmaling med 100% naturlige fargepigmenter. Miljøvennlig, mineralsk og resirkulerbar kvalitetsmaling for alle overflater innendørs.

Metallco Oppland AS

Metallco Oppland AS, tidligere AS Oppland Metall, tar imot jern, metall, EE-avfall, har containerutleie, bilopphuggeri, og mye mer. I tilllegg har de konkurransedyktige priser på brukte deler til maskiner og lastebil/buss, samt leverer ferdigkappet, bøyd bruksjern og armering til sine kunder.

Finn andre typer butikker i Gjøvik